• یکشنبه / ۲۷ مهر ۱۳۹۹ / ۱۳:۲۵
  • دسته‌بندی: گیلان
  • کد خبر: 99072719611
  • منبع : نمایندگی گیلان

سفیدرود زخمی‌ترین رودخانه گیلان

سفیدرود زخمی‌ترین رودخانه گیلان

ایسنا/گیلان فرمانده یگان حفاظت محیط زیست گیلان گفت: همه رودخانه‌های گیلان مورد تهدید برداشت‌کنندگان غیر اصولی شن و ماسه هستند و بیشترین تخلف در سفیدرود انجام می‌شود.

ساسان اکبری‌پور در گفت و گو با ایسنا با بیان اینکه رودخانه سفیدرود در گیلان از رودبار شروع می‌شود و تا شهرستان آستانه ادامه دارد، گفت: طمع برداشت غیر اصولی از بستر این رودخانه همواره مورد نظر متخلفین است و بیشترین زخم‌ها را در این زمینه به آن وارد کرده‌اند.

وی افزود: امسال نظارت و گشت های ما از رودخانه‌های استان تشدید یافته است و بیش از ۱۴۰ مورد از برداشت‌کنندگان غیراصولی شن و ماسه را در گیلان شناسایی و برخورد کردیم.

اکبری پور با بیان اینکه همه رودخانه‌های استان در معرض آسیب برداشت شن و ماسه به صورت غیراصولی هستند، ادامه داد: پس از سفیدرود بیشترین تخلفات در برداشت های غیراصولی شن و ماسه بر نوار ساحلی استان وارد می‌شود.

وی تصریح کرد: طی گشت و کنترل و پایش مناطق تحت مدیریت همه ماشین آلاتی که بدون اخذ مجوزهای قانونی اقدام به بارگیری و حمل ماسه و تخریب ساحل کنند، توقیف خواهند شد.

فرمانده یگان حفاظت محیط زیست گیلان خاطرنشان کرد: هرگونه برداشت‌های غیراصولی و غیرمجاز شن و ماسه از حاشیه و اطراف رودخانه‌ها در حوزه استحفاظی به شدت تحت پیگرد قانونی قرار خواهند گرفت.

 اکبری‌پور یادآور شد: به منظور حفاظت از وضعیت اکولوژیکی و مورفولوژیکی ساحل و رودخانه و ممانعت از هرگونه دخل و تصرف و تخریب محیط زیست نظارت‌ها به طور مستمر در حال انجام است و ادامه دارد.

انتهای پیام 

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha