• دوشنبه / ۲۸ مهر ۱۳۹۹ / ۱۷:۰۵
  • دسته‌بندی: خراسان رضوی
  • کد خبر: 99072820763

دبیر فدراسیون بدنسازی و ‌پرورش اندام:

فدراسیون برای درآمدزایی باید راهی جز آموزش بیابد

فدراسیون برای درآمدزایی باید راهی جز آموزش بیابد

ایسنا/خراسان رضوی دبیر فدراسیون بدنسازی و پرورش اندام گفت: فدراسیون باید به دنبال منابع مالی اقتصادی باشد و راه درآمدزایی دیگری غیر از آموزش پیدا کند.

مژگان صالحی در مجمع سالانه هیات بدنسازی و پرورش اندام خراسان رضوی در خصوص عملکرد و تراز مالی این هیات اظهار کرد: از مجموع ۱۵ میلیارد ریال درآمدهای عملیاتی این هیات در سال ۹۸، ۸۱ درصد از آن معادل 12 میلیارد و ۵۳۳ میلیون و ۵۲۳ هزار ریال مربوط به برگزاری کلاس‌ها و سمینارهاست. هفت درصد از آن معادل یک میلیارد و ۱۱۶ میلیون و ۱۷۰ هزار ریال مربوط به برگزاری مسابقات و پنج درصد هم مربوط به اسپانسر و تبلیغات  که معادل ریالی آن، ۷۷۰ میلیون ریال است. هفت درصد از درآمدهای عملیاتی هم مربوط به دریافتی جمعی از اداره کل وزش و جوانان استان به مبلغ ۵۲۰ میلیون ریال است. همچنین درآمد مالی از محل فدراسیون بدنسازی  پرورش اندام هم ۵۰۰ میلیون ریال بوده است.

وی ادامه داد: کمک‌های دریافتی از اداره کل ورزش و جوانان استان جهت برگزاری مسابقات مچ‌اندازی کشوری بوده که در همین راستا هم هزینه شده است. همچنین کمک‌هزینه دریافتی از فدراسیون بدنسازی و پرورش اندام جهت اعزام تیم مچ‌اندازی به مسابقات آسیایی بوده است. با توجه به فعالیت‌ها در زمینه برگزاری کلاس‌ها و دوره‌ها در سال ۹۸، هیات بدنسازی و پرورش اندام استان توانسته کلیه هزینه‌های عملیاتی، جاری مالی و هزینه‌های مربوط به دستمزد و برگزاری رویدادهای مختلف را تامین کند و نسبت به سال ۹۷، کمک‌های کمتری از اداره کل ورزش و جوانان استان و فدراسیون این رشته ورزشی دریافت کرده است. در سال ۹۷، تیم اعزامی از خراسان رضوی نداشتیم و به همین دلیل کمکی از سوی فدراسیون به این هیات صورت نگرفت.

خزانه‌دار هیات بدنسازی و پرورش اندام خراسان رضوی بیان کرد: در گزارش‌ها آمده است؛ جمعا مبلغ ۵۷۶ میلیون ریال تحت عنوان برداشت‌های نامشخص، انتقالی از سال گذشته در حساب‌ها مشهود بوده که مدارک و مستندات قابل اتکایی مشاهده نگردیده است. لازم به ذکر است این مبلغ شامل سیزده فقره برداشت از حساب‌ها یا انتقال به کارت‌های دیگر بوده که قبل از سرپرستی ریاست فعلی هیات بدنسازی و پرورش اندام استان انجام گرفته و در زمان بررسی و اتمام حسابرسی در سال ۹۷، هیچ‌گونه مدرکی توسط ریاست و خزانه‌دار وقت هیات به حسابرسان ارائه نشده است. تا زمان رفع ابهام یا ارائه شدن اسناد و مدارک مورد نیاز، این مبلغ در حساب‌های سالانه هیات درج می‌گردد.

همچنین در این مجمع، حسن کرباسی، دبیر فدراسیون بدنسازی و پرورش اندام، خاطر نشان کرد: با توجه کثرت مدیریت، فعالیت در خراسان رضوی و به ویژه مشهد کمی سخت است، اما سطح آمار فعالیت‌ باشگاه‌های بدنسازی و ورزشکاران بسیار بالاست. قهرمانان این رشته و تعداد باشگاه‌ها موید همین مورد است. فدراسیون وظیفه قانونی خود را در قبال باشگاه‌ها و ورزشکاران انجام می‌دهد. فکر می‌کنم فدراسیون باید به دنبال منابع مالی اقتصادی باشد و راه درآمدزایی دیگری غیر از آموزش پیدا کند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha