• چهارشنبه / ۳۰ مهر ۱۴۰۴ / ۱۵:۱۱
  • دسته‌بندی: غرب آسیا و آفریقا
  • کد خبر: 1404073019788
  • خبرنگار : 71610

امارات: الحاق اراضی کرانه باختری خط قرمز ماست

امارات: الحاق اراضی کرانه باختری خط قرمز ماست

مشاور رئیس امارات در امور خارجه اعلام کرد که هرگونه اقدام رژیم صهیونیستی برای الحاق اراضی کرانه باختری برای ابوظبی غیرقابل قبول است.

به گزارش ایسنا، «انور قرقاش» مشاور رئیس امارات در امور خارجه در گفت‌وگو با خبرگزاری رویترز گفت: هرگونه الحاق اراضی کرانه باختری خط قرمز برای ما محسوب می‌شود.

او افزود: امنیت اسرائیل باید حفظ شود، اما در عین حال باید تشکیل کشور فلسطینی تضمین شود.

قرقاش در بخش دیگری از اظهاراتش با اشاره به نقش تشکیلات خودگردان فلسطین گفت که این نهاد همچنان ضروری است، اما امارات از ابتدا تنها کشوری بود که خواستار اصلاحات در آن شده است.

اظهارات قرقاش در حالی مطرح می‌شود که در هفته‌های اخیر گزارش‌هایی از فشارهای فزاینده آمریکا و اسرائیل برای تسریع در اجرای طرح صلح جدید واشنگتن و نگرانی‌ها از الحاق اراضی فلسطین به سرزمین‌های اشغالی منتشر شده است.

الحاق کرانه باختری: جاه‌طلبی راست‌گرایان برای دفن کشور فلسطین

قرار است کنست اسرائیل روز چهارشنبه در مورد لایحه‌ای برای الحاق کرانه باختری اشغالی با اعمال به اصطلاح «حاکمیت اسرائیل» بر بخش‌هایی از آن رأی‌گیری کند.

این در حالی است که «جی. دی. ونس» معاون رئیس جمهور ایالات متحده در حال بازدید از اسرائیل است. این لایحه توسط آوی مائوز، رئیس حزب راست افراطی نوام، هدایت می‌شود که درخواست نخست وزیر اسرائیل، برای به تعویق انداختن این لایحه را رد کرد و گفت: «دولت اسرائیل یک دولت مستقل است و اکنون زمان حاکمیت است.»

«کان» اسرائیل، گزارش داد که مائوز قصد داشت این لایحه را در آخرین جلسه تابستانی کنست ارائه دهد، اما به درخواست رهبران ائتلاف دولت، آن را به تعویق انداخت و قول داد که اجازه دهد در تاریخ بعدی ارائه شود.

کان به نقل از منابعی در احزاب صهیونیسم مذهبی و اتسما یهودیت - که حزب نوام با آنها در یک فهرست واحد شرکت کرده بود - هشدار داد که ارائه این لایحه بدون هماهنگی با ائتلاف یک اشتباه سیاسی خواهد بود، زیرا رد آن مانع از ارائه مجدد آن به مدت ۶ ماه می‌شود. ژوئیه گذشته، کنست با اکثریت ۷۱ رأی، اعلامیه نمادینی را مبنی بر اعمال «حاکمیت اسرائیل» بر کرانه باختری تصویب کرد، اما این تصمیم هیچ تأثیر عملی نداشت.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha