• چهارشنبه / ۳۰ مهر ۱۴۰۴ / ۱۵:۰۱
  • دسته‌بندی: خراسان رضوی
  • کد خبر: 1404073019776
  • خبرنگار : 50091

مدیرکل دفتر امور زنان و خانواده استانداری خراسان رضوی

۳۰ درصد پست‌های مدیریتی استان به زنان اختصاص داده شده است

۳۰ درصد پست‌های مدیریتی استان به زنان اختصاص داده شده است

ایسنا/خراسان رضوی مدیرکل دفتر امور زنان و خانواده استانداری خراسان رضوی گفت: در حال حاضر حدود ۳۰ درصد از پست‌های مدیریتی استان در سطوح مختلف به زنان اختصاص داده شده است.

فاطمه حامد ابریشم‌تاب امروز چهارشنبه ۳۰ مهر در حاشیه افتتاح نمایشگاه هفته فرهنگی خواف که در مدرسه تاریخی غیاثیه خردگرد این شهرستان برگزار شد در گفت‌وگو با ایسنا پیرامون استفاده از بانوان در مدیریت‌های اجرایی اظهار کرد: در دولت چهاردهم، به دستور مستقیم شخص رئیس‌جمهور، انتصابات بانوان خیلی جدی پیگیری شد و در خراسان رضوی هم با توجه ویژه استاندار و معاون سیاسی استانداری خراسان رضوی، انتصاب بانوان انجام شده و هنوز هم ادامه دارد.

وی بیان کرد: در حال حاضر یک فرماندار خانم، پنج بخشدار و سه مدیرکل و همچنین سه دستیار مردمی سازی و یک معاون فرماندار خانم در سطح خراسان رضوی مشغول فعالیت هستند و اخیراً انتصاب بانوی شهردار برای شهرداری نشتیفان خواف هم به این افتخارات اضافه شد.

مدیرکل دفتر امور زنان و خانواده استانداری خراسان رضوی با اشاره به اینکه بر اساس اعلام فرماندار خواف در آینده نزدیک یک بخشدار خانم هم در این شهرستان مشغول به کار می‌شود، اظهار کرد: خواف شهری با قدمت طولانی زنانی هنرمند دارد.

وی گفت: توجه به اینکه بسیاری از صنایع‌دستی بانوان این شهرستان ارزش صادراتی دارند نیازمند یک برنامه خاص به ویژه برای بانوان داریم؛ امیدواریم دفتر بانوان به خوبی بتواند به معرفی این ظرفیت‌های شهرستان خواف در سطح کشور بپردازد.

حامد ابریشم‌تاب تصریح کرد: دفتر امور بانوان و خانواده استانداری خراسان رضوی بر اساس سند ارتقاء توانمندی زنان این استان، از ابتدای سال جاری کار خودش را شروع و در چهار حوزه اشتغال، کاهش آسیب‌های اجتماعی، جمعیت و تحکیم بنیان خانواده، سلامت و افزایش نشاط اجتماعی برنامه داشتیم.

وی افزود: در این سند بر اساس اولویت مشکلات و به خصوص اشتغال و سایر موضوعات برنامه‌هایی را تدوین کردیم و امیدواریم با اجرای این برنامه‌ها بتوانیم به جایگاه اصلی زنان و ارتقایی که در حوزه زنان و خانواده انتظار داریم با اجرای یک برنامه مشترک و دور از موازی کاری به نتایج خوبی برسیم.

هفته فرهنگی خواف با برپایی ۲۲ غرفه صنایع‌دستی، فرهنگی و هنری در مدرسه تاریخی غیاثیه روستای خردگرد و با شرکت گسترده بانوان امروز چهارشنبه ۳۰ مهرماه جاری با حضور مدیرکل دفتر امور زنان و خانواده استاندار خراسان رضوی، نماینده مردم خواف و رشتخوار، فرمانداری و جمعی از مسئولان محلی شروع به کار کرد و غرفه‌های این نمایشگاه در نوبت‌های صبح و عصر تا ششم آبان ماه ۱۴۰۴ برای بازدید علاقه‌مندان دایر است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha