سیدمیثم حصاری تصریح کرد: بهمنظور حفظ و صیانت از صنایعدستی و هنرهای سنتی بومی مناطق مختلف، هرسال یکی از رشتههای درخطر فراموشی استان در اولویت احیاء و باز زنده سازی قرار میگیرد. برگزاری کارگاههای یکروزه شناخت و معرفی رشتههای درخطر فراموشی، برگزاری دورههای آموزشی مقدماتی و پیشرفته، مشاوره در خصوص بازطراحی محصولات صنایعدستی در رشتههای موردنظر و خرید حمایتی این اقلام هنرمندان ازجمله فعالیتهای صورت گرفته در حوزه صنایعدستی انجامشده است.
وی افزود: در سالهای گذشته، رشتههای آیینهکاری، نقاشی لاکی، نقاشی پشت شیشه و پاپیه ماشه با تلاش کارشناسان حوزه معاونت صنایعدستی و هنرهای سنتی استان و به همت استادکاران و هنرمندان رشتههای مذکور موردحمایت و احیا قرار گرفت و هنرمندان محدودی در این رشتهها در حال فعالیت هستند.
معاون صنایعدستی و هنرهای سنتی استان قزوین اظهار کرد: از ابتدای سال جاری نیز برنامهریزی و اقدامات حمایتی لازم جهت باز زنده سازی رشته چادرشب بافی در دستور کار قرار گرفت و اقداماتی ازجمله برگزاری کارگاه تولید زنده چادرشب در طول هفته صنایعدستی و تجهیز کارگاه برای آشنایی علاقهمندان با روند تولید این محصول صورت گرفت.
وی تأکید کرد: علاقهمندان به هنر چادرشب بافی میتوانند با هماهنگی قبلی از این کارگاه واقع در عمارت تاریخی داعی، حوزه معاونت صنایعدستی و هنرهای سنتی استان قزوین، بازدید کنند.
انتهای پیام
نظرات