به گزارش ایسنا به نقل از اسپوتنیک، محتمل است که تصویب این لایحه، نگرانیهایی در بین مدافعان حقوق در روسیه ایجاد کند. هر ساله صدها روس به دیوان اروپایی حقوق بشر مراجعه میکنند و در طلب عدالتی هستند که به گفته آنها در وطن خود، از آن محروم شدهاند.
دومای دولتی، مجلس عوام پارلمان روسیه، در بیانیهای گفت که قانونگذاران به تصویب این لایحه، که در ابتدا از سوی ولادیمیر پوتین مطرح شده، در قرائت سوم رأی داده بودند.
مجلس عوام پارلمان روسیه گفت که قانون این کشور، مادهای با این مضمون خواهد داشت که "تصمیمات نهادهای بینایالتی که در مغایرت با قانون اساسی فدراسیون روسیه باشند، قابل اجرا در روسیه نخواهند بود".
این لایحه برای لازمالاجرا بودن بایستی مورد تأیید دوما هم قرار گیرد و توسط پوتین امضا شود، اما انتظار نمیرود که به چالش کشیده شود.
دیمیتری پسکوف، سخنگوی کاخ کرملین گفت که تمام تعهدات روسیه تحت معاهدات بینالمللی، لازمالاجرا باقی و مسکو کاملاً نسبت به قانون بینالمللی متعهد میماند.
پوتین نخستین باردر سخنرانی سالانه وضعیت کشور در ماه ژانویه، پیشنهاد این اصلاح را مطرح کرد.
روسیه امسال تغییرات گسترده قانون اساسی اتخاذ کرد که به پوتین اجازه میدهد هنگام پایان یافتن دوره کنونیاش به عنوان رئیس جمهور در سال ۲۰۲۴، بار دیگر کاندیدای ریاست جمهوری شود.
انتهای پیام
نظرات