حمیدرضا قهرمانی در نشست با خبرنگاران که به مناسبت هفته تربیت بدنی برگزار شد، اظهار کرد: باشگاه ملوان یکی از مسائل اجتماعی، فرهنگی و ورزشی بندرانزلی است که همیشه مورد حمایت مسئولین شهرستانی قرار گرفته، زیرا یکی از مواردی است که مردم این منطقه از پیروزی ها و دستاوردهای این باشگاه لذت می برند.
رئیس اداره ورزش و جوانان شهرستان بندرانزلی با بیان اینکه باشگاه ملوان دارای ساختار، مجموعه و هیئت مدیره است، افزود: ما در چارچوب قانون و با تمام تلاش در حوزه لجستیک و پشتیبانی می توانیم از فعالیت های آن حمایت کنیم.
قهرمانی با اشاره به اینکه یکی از اولویت های ورزشی بندرانزلی تکمیل پروژه استادیوم تختی است، تصریح کرد: استادیوم تختی پیر است و نیاز به ترمیم و استانداردسازی دارد که با پیگیری های انجام شده از حالت استانی خارج و به ملی تبدیل شده است.
وی افزود: در حال حاضر یک بلوک از سکوها به اتمام رسیده و با توجه به اینکه هیئت های ورزشی که دفاتر آنها زیر سکوها بود و در زمان بازسازی سکوها تخریب شده بودند، با راه اندازی مجدد از این فضا استفاده خواهد شد.
رئیس اداره ورزش و جوانان شهرستان بندرانزلی درخصوص مکان مناسب برای ورزش باستانی که خواسته فعالان این عرصه است، تاکید کرد: کلنگ احداث سالنی در بازار کاسپین انزلی که مجموعه ای از سالن های کشتی، شطرنج و زورخانه ای است طی سال های گذشته به زمین خورده و در حال حاضر سوله قابل مشاهده است.
قهرمانی تصریح کرد: با توجه به اینکه با بهره برداری از این مجموعه سرانه ورزشی شهرستان افزایش پیدا میکند، پیگیر روند اتمام این پروژه از مسئولین مربوطه بودیم.
رئیس اداره ورزش و جوانان شهرستان بندرانزلی با بیان اینکه فضای در نظر گرفته شده برای ورزش باستانی بندرانزلی راکد مانده است، گفت: اتمام این پروژه از مباحث فنی در شهرداری است که امیدواریم با اختصاص بودجه بتواند آن را حل کند، زیرا علاوه بر اینکه ورزشکاران به این فضا نیاز دارند قطعا سرانه فضای ورزشی شهرستان با بهره برداری از آن افزایش پیدا می کند.
وی افزود: یکی از مباحثی که در شهرداری ها گنجانده و تعریف شده و از انتظارات شهروندان است اختصاص فضای ورزشی برای همگانی کردن ورزش است زیرا در گام اول باید یک رشته ورزشی برای فرد تعریف شود و بعد علاقه به وجود آمده و سپس وارد عرصه قهرمانی شد.
قهرمانی در ادامه با اشاره به اینکه در حال حاضر ۴۵ هیئت تحت نظر اداره ورزش و جوانان بندرانزلی فعالیت دارند، افزود: بعضی از آنها مانند هیئت نجات غریق به صورت فصلی و برخی نیز مانند کار و کارگری صنفی هستند و قطعا بانوان در هیئت های ورزشی در سایه نیستند و در روزهای کرونایی انتظار داریم هیئتها به ویژه در ورزش های همگانی کمک کار ما باشند.
وی با اشاره به برخی از نیازمندی های حوزه ورزش شهرستان بندرانزلی تصریح کرد: احداث سالن ورزشی استاندارد، احداث پیست بین المللی قایقرانی، زمین ورزشی چراغ پشتان، سایت ساحلی، تکمیل پروژه خوابگاه، احداث مرکز سنجش ورزشکاران با توجه به اینکه ۹۰۰۰ ورزشکار سازمان یافته داریم همچنین کلینیک پزشکی ورزشی از جمله این موارد هستند.
قهرمانی تصریح کرد: در حوزه ورزش همگانی زمانی می توانیم بگوییم که اقدامات ما نتیجه بخش بوده که کاهش ورودی به حوزه درمان و همچنین حوزه های ناهنجاری های اجتماعی را داشته باشیم و بتوانیم نشاط اجتماعی را در سطح شهر ببینیم.
رئیس اداره ورزش و جوانان شهرستان بندرانزلی گفت: در حال حاضر سرانه فضای ورزشی در بندر انزلی ۱.۲ مترمربع است و مجموع مدالهای کسب شده کشوری در سال گذشته نسبت به مدت مشابه یک سال قبل ۱۲.۷ درصد رشد داشت؛ این در حالی است که در شرایط کرونایی هستیم.
وی از انجام مراحل چاپ یک کتاب علمی و پژوهشی در بحث قهرمانان انزلی خبر داد و تصریح کرد: تالیف این کتاب از فعالیت ورزشکاران ۷۰ سال پیش با توجه به اینکه اولین دوره بازی های آسیایی که از انزلی در آن ورزشکار داشتیم تا به امروز در دستور کار دارد.
قهرمانی خاطرنشان کرد: هماهنگیهای لازم برای تالیف کتاب از دو سال پیش آغاز و مصاحبه های این کار انجام شده و این کتاب اثری ماندگار و یادگار خوبی برای ورزش شهرستان خواهد بود.
انتهای پیام
نظرات