ماندانا زنگنه در ادامه مجموعه نشست های سرمایه گذاری استان که با حضور مدیران دستگاه های اجرایی حوزه اقتصادی با ریش سفیدان، معتمدین و مردم منطقه لار برگزار شد با اشاره به اینکه توسعه کشور با کنار هم قرار گرفتن قطعات پازل توسعه مناطق محقق می شود و همه اجزا دولت و مردم باید در توسعه کشور و جامعه سهیم باشند، بیان کرد: مناطق مختلف استان و به طور مجموع سیستان و بلوچستان ظرفیت های بی نظیر بالقوه ای دارد که بالفعل شدن این ظرفیت ها می تواند در شرایط فعلی جنگ اقتصادی، کمک شایانی به توسعه اقتصادی کشور کند و مردم باید در این مسیر و تحقق آن نقش آفرینی داشته باشند و باید مردم و مسئولین در کنار هم با انجام کار گروهی اقداماتی کوتاه مدت و فوری و بلند مدت برنامه ریزی شده ای را تدوین کنند.
وی افزود: فعالین اقتصادی منطقه در تحقق این اهداف نقش مهمی دارند و در مسیر فعالیت خود اگر با مشکلی رو به رو شدند می توانند با مرکز شبانه روزی فوریت های بررسی مشکلات واحدهای تولیدی و طرح های سرمایه گذاری ارتباط برقرار کرده و مشکل خود را مطرح کنند تا توسط کارشناسان دستگاه های حاضر در این مرکز هرچه سریع تر بررسی و رفع شود.
گفتنی است در پایان این بازدید با حضور معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری، مدیران دستگاه های اجرای حوزه اقتصادی، معتمدین و ریش سفیدان طوایف منطقه، مسائل و مشکلات حوزه های اشتغال زایی، آب، کشاورزی، سرمایه گذاری، محیط زیست و منابع طبیعی، فرهنگی و گردشگری و زیرساخت های لازم روستای منطقه لار مورد بحث و بررسی قرار گرفت و تصمیم های لازم در خصوص آن ها اتخاذ شد.
انتهای پیام
نظرات