• شنبه / ۱ آذر ۱۳۹۹ / ۱۴:۰۰
  • دسته‌بندی: لرستان
  • کد خبر: 99090100549
  • خبرنگار : 50176

نماینده ولی‌فقیه در استان:

حدود ۴۸ منطقه حاشیه‌نشین در لرستان وجود دارد

حدود ۴۸ منطقه حاشیه‌نشین در لرستان وجود دارد

ایسنا/لرستان نماینده ولی‌فقیه در لرستان گفت: حدود ۴۸ منطقه حاشیه‌نشین در استان وجود دارد.

حجت‌الاسلام‌والمسلمین سید احمدرضا شاهرخی در دیدار با مدیرعامل و جمعی از اعضای بنیاد علوی کشور که شامگاه ۳۰ آبان‌ماه در دفتر نماینده ولی‌فقیه در استان برگزار شد، اظهار کرد: مجموعه‌هایی همچون ستاد اجرایی فرمان امام راحل، بنیاد مستضعفان که تحت زعامت دفتر مقام معظم رهبری هستند در داخل و خارج کشور نام‌آشنا و پیام‌آور امید برای مردم هستند.

وی تصریح کرد: دشمنان با بنیاد و سازمان‌هایی همچون ستاد اجرایی فرمان امام راحل و بنیاد مستضعفان دشمنی می‌کنند چراکه برنامه‌های این سازمان‌ها سبب امید در دل دوستداران و یاس دشمنان می‌شود.

نماینده ولی‌فقیه در لرستان عنوان کرد: خوشبختانه پایه شخصیتی مدیرعامل بنیاد مستضعفان کشور هماهنگ با اهداف امام راحل و مقام معظم رهبری است و از مجموعه تحت مدیریت وی انتظار همین است.

شاهرخی بابیان اینکه لرستان پادگان نظام جمهوری اسلامی است بیان کرد: مردم لرستان از صبحدم انقلاب اسلامی آرامش خود را حفظ و در ایجاد آرامش در استان‌های دیگر و پس از آن در ۸ سال دفاع مقدس نقش‌آفرینی کردند و بسیاری زیرساخت‌های استان دچار آسیب شد ولی متأسفانه نگاه عدم توسعه و ارتقا فرهنگی همانند ۸ سال دفاع مقدس در استان لرستان پس از جنگ نیز ادامه پیدا کرد.

وی خاطرنشان کرد: در لرستان متأسفانه عدم رونق تولید و نرخ بالای بیکاری در طول سنوات گذشته تاکنون رمق را از خانواده‌ها گرفته است و همچنین تعطیلی بسیاری از کارخانه‌های استان سوهان روح مردم شده و استان را مستعد آسیب‌های اجتماعی کرده است.

نماینده ولی‌فقیه در لرستان اضافه کرد: حدود ۴۸ منطقه حاشیه شهر با جمعیت حدود ۲۵۰ هزار و ۱۰۰ هزار خانواده تحت پوشش کمیته امداد در استان هستند این در حالی است که استان داری ۲۸ درصد سنگ‌های تزیینی کشور، زمین حاصلخیز، باغات، دامپروری و کشاورزی فراوان است ولی هیچ‌گونه صنایع تبدیلی در استان وجود ندارد.

شاهرخی بیان کرد: ورود بنیاد مستضعفان و ستاد اجرایی فرمان امام راحل به استان لرستان جهت محرومیت‌زدایی امید را در دل‌های مردم استان زنده کرده است.

وی ادامه داد: با ورود بنیاد مستضعفان و ستاد اجرایی فرمان امام راحل به استان بهتر است ستادی جهت ایجاد شغل‌های پایدار با توجه به مزیت‌های هر منطقه استان پیش‌بینی شود که در این راستا گام‌های اساسی و متفاوت با گذشته برداشته شود چراکه متأسفانه درگذشته پول وارد استان شده است ولی در راستای شغل پایدار هزینه نشده است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha