علی افروس در گفتوگو با ایسنا، اظهار کرد: در بررسی که میان حدود ۱۶۰ هزار پژوهشگر برجسته در جهان توسط دانشگاه استنفورد در ۲۲ حوزه علمی و ۱۷۶ حوزه تخصصی بر اساس شاخص های استاندارد صورت گرفت، ۳۶ عضو هیات علمی از دانشگاه آزاد در میان این پژوهشگران برتر قرار گرفتند.
وی با اشاره به شاخص های استاندارد انتخاب پژوهشگران برتر، افزود: شاخص های اصلی استاندارد شش شاخص هستند که از جمله آن تعداد ارجاعات علمی و شاخص پژوهش های گروهی هستند که بیانگر میزان تکیه نظم جهانی علم و یا اثرگذاری یک کشور در تولید علم است.
رئیس دانشگاه آزاد بهبهان ادامه داد: در میان همه پژوهشگران برتر دنیا، از ایران حدود ۴۳۳ پژوهشگر در فهرست ۲ درصد دانشمندان برتر جهان در سال ۲۰۲۰ قرار گرفتند که از این تعداد ۳۶ عضو هیات علمی از دانشگاه آزاد بودند. دکتر عشیری، دانشیار مهندسی مواد و متالورژی از دانشگاه دزفول با ۴۶ مقاله ISI که ۷۰ درصد آن ها در رده بندی بالا قرار گرفته اند، به عنوان پژوهشگر برتر از دانشگاه آزاد اسلامی خوزستان انتخاب شد.
افروس در پایان گفت: این عضو هیات علمی پیش از این در مقطع دکتری، دانشجوی نمونه دانشگاه صنعتی اصفهان و سال ۹۳ دانشجوی نمونه کشور شد. همچنین انجام چند پروژه تحقیقاتی در کره جنوبی، از دیگر فعالیت های علمی این عضو هیات علمی دانشگاه آزاد دزفول است.
انتهای پیام
نظرات