به گزارش باشگاه دانشجویان ایسنا، الکتروفورز ژل آگارز، روشی برای الکتروفورز ژل است که در زیستشیمی، زیستشناسی مولکولی، ژنتیک و شیمی بالینی مورد استفاده قرار میگیرد تا جمعیت ترکیبی از ماکرومولکولها مانند DNA یا پروتئینها را در یک بافت آگارز، که یکی از دو مؤلفه اصلی آگار است، جدا کند. پروتئینها ممکن است با بار یا اندازه از هم جدا شوند متمرکزسازی ایزوالکتریک الکتروفورز گارز اساساً مستقل از اندازه است، و DNA و RNA نسبت به طول قطعه بندی میشوند.
مولکول های زیستی با استفاده از یک میدان الکتریکی برای حرکت مولکول های بارشی از طریق یک بافت آگارز از هم جدا میشوند و بیومولکولها از نظر اندازه در بافت ژل آگارز جدا میشوند.
برای الکتروفورز آگارز که نوعی از ژل الکتروفورز است، برای جداسازی اسیدهای نوکلئیک با اعمال کردن یک میدان الکتریکی در یک بستر ایجاد شده با استفاده از ژل آگارز مورد استفاده قرار می گیرد. مولکول های آگارز با کنارهم قرار گرفتن به صورت سه بعدی منافذی ایجاد می کنند که برای جداسازی اسیدهای نوکلئیک بسیار مناسب هستند. ژل آگارز به خاطر اندازه بزرگ منافذ، قدرت جداسازی و تفکیک پایین تری نسبت به اکریل آمید برای DNA دارد، اما دامنه جداسازی آن بسیار وسیعتر است.
کارگاه الکتروفورز ژل آگارز، با هدف انتقال دانش انجام و تفسیر نتایج الکتروفورز ژل آگارز طراحی شده است که با ارائه مهرداد عامری ـ بیوتکنولوژیست روز چهارشنبه سوم دی ماه ساعت ۱۵ الی ۱۹ برگزار می شود.
علاقهمندان می توانند جهت ثبت نام و شرکت در این کارگاه به لینک https://dayazf.ir/?p=۲۰۰۱ مراجعه کنند.
انتهای پیام
نظرات