• یکشنبه / ۱۶ آذر ۱۳۹۹ / ۲۳:۵۰
  • دسته‌بندی: اردبیل
  • کد خبر: 99091612644
  • منبع : نمایندگی اردبیل

رئیس دانشگاه محقق اردبیلی خبرداد

آموزش مجازی اجبار است نه انتخاب

آموزش مجازی اجبار است نه انتخاب

ایسنا/اردبیل رئیس دانشگاه محقق اردبیلی گفت: عمده دانشجویان دانشگاه محقق اردبیلی علاقمند به آموزش حضوری هستند ولی در شرایط کرونا آموزش مجازی دانشجویان از سر ناچاری است.


حبیبی ۱۶ آذر در مراسم گرامیداشت روز دانشجو در دانشگاه محقق اردبیلی اظهار کرد: 67 سال قبل در چنین روزی تعدادی از دانشجویان انقلابی در مقابل استبداد و استکبار با قدرت و توان تمام ایستادند و به شاه و آمریکا نشان دادند که ملت ایران حاضر نیست سرسپردگی بیگانگان را بپذیرد.
وی تصریح کرد: برای زهر چشم گرفتن از دانشجویان، نیروهای ساواک در چنین روزی با حمله به دانشکده فنی سه تن از دانشجویان را به شهادت رساندند و از همان روز 16 آذرماه به نام روز دانشجو نامگذاری شد که در حقیقت روز اعلام استقلال، آزادیخواهی و عظمت دانشجویان در سرزمین ایران است.
رئیس دانشگاه محقق اردبیلی گفت: همچنان دانشجویان ما همان روحیه استکبارستیزی و عدم پذیرش ظلم و جور را حفظ کرده و در سنگر علم، تخصص و تبحر سعی می‌کنند تا به کشورشان کمک کنند.
حبیبی به حاکم شدن شرایط کرونا و برگزاری مجازی برنامه‌های 16 آذر روز دانشجو اشاره کرد و افزود: در سال‌های گذشته برگزیدگان علمی، فرهنگی، هنری و... در گرامیداشت 16 آذر مورد تجلیل قرار می‌گرفتند که امسال به صورت تلفیقی و عمدتا بر پایه فضای مجازی این تجلیل انجام شد تا روز دانشجو در این شرایط سخت گرامی داشته شود.
وی در بخش دیگری از سخنان خود خاطر نشان کرد: هر چند فعالیت‌های فرهنگی، اجتماعی، علمی، هنری و اعتقادی در دانشگاه‌ها تعطیل نشده اما سعی بر این است تا براساس الگوی جدیدی که کرونا به زندگی و کار ما بخشیده است، عمدتا در فضای مجازی فعالیت‌ها را پیگیری کنیم که اتفاقا استقبال دانشجویان از این فعالیت‌ها چندین برابر شده است.
حبیبی به تحصیل سه هزار و 500 دانشجوی مقاطع ارشد و دکترا در دانشگاه محقق اردبیلی اشاره کرد و ادامه داد: ما در حال حاضر در یک فضای تلفیقی برای این دانشجویان سعی می‌کنیم خدمات آموزشی، علمی، فرهنگی و هنری را ارائه کنیم که دانشجویان نیز با پذیرفتن شرایط کنونی سعی می‌کنند فعالیت‌های علمی، پژوهشی خود را به صورت حضوری و سایر فعالیت‌ها را در فضای مجازی پیگیری کنند.
وی اضافه کرد: دانشگاه محقق اردبیلی از اواخر سال گذشته اقدام به راه‌اندازی نرم‌افزار آموزشی برای اساتید و دانشجویان کرده تا برنامه آموزشی به صورت منظم و منسجم پیگیری شود.
حبیبی بیان کرد: این شرایط متأثر از سه عنصر سرور و بستر فراهم شده، سرویس‌گیرنده و سرویس‌دهنده است که در هر سه ضلع سعی می‌شود مشکلات رفع و دانشجویان با فراغ بال بیشتر از دروس خود و تدریس اساتید بهره‌مند شده و امر یادگیری و آموزش با قوت و قدرت ادامه پیدا کند.
وی در ادامه اظهار کرد: با همکاری وزارت علوم و همچنین ارتباطات و فناوری اطلاعات اینترنت رایگان برای فعالیت دانشجویان و اساتید در بستر نرم‌افزاری فراهم شده در نظر گرفته شده تا دانشجویان و اساتید ما بتوانند فعالیت‌های آموزشی خود را انجام دهند.
حبیبی به اشکالات و ایرادات این فضا به ویژه در مناطق روستایی و با پهنای باند کمتر اشاره کرد و گفت: در قالب سیاست آموزشی وزارت علوم سعی بر این است تا با بارگذاری برنامه‌های آموزشی که توسط اساتید ارائه می‌شود و دانلود آن توسط دانشجویان در مناطق دورافتاده، امکان تحصیل فراهم آید.
وی افزود: در کنار این امر امسال سعی شده تا دروس معرفی به استاد به تعداد زیاد در نظر گرفته شده و مرخصی دانشجویان و حذف تک درس به صورت فوق‌العاده تعبیه و در نظر گرفته شود.
حبیبی در مورد نظارت بر کیفیت آموزشی نیز خاطر نشان کرد:‌ در این زمینه رؤسای دانشکده‌ها و همچنین مدیران گروه بر فعالیت‌های همکاران ما نظارت دارند و قطعا سعی بر این است تا در یک تعامل مثبت و دوجانبه بین استاد و دانشجو تدریس و تحصیل به موقع و به شکل مناسب انجام شود.
وی به رغبت دانشجویان به برگزاری کلاس‌های حضوری اشاره کرد و ادامه داد: آموزش از راه دور و غیرحضوری کار بسیار سختی است که ما بالاجبار و از سر ناچاری این شرایط را پذیرفته‌ایم که قطعا با بهبود شرایط کرونا و رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی انتظار می‌رود در ادامه سال تحصیلی فضای تحصیل حضوری فراهم آید.
حبیبی به فعالیت‌های فرهنگی، هنری و اعتقادی دانشجویان در دانشگاه محقق اردبیلی اشاره کرد و گفت: مجموعه نهاد نمایندگی و تشکل‌های دانشجویی فعالیت خود را در فضای مجازی انجام می‌دهند به طوریکه کلاس اخلاق و همچنین انتخابات تشکل‌ها و شوراهای فرهنگی به صورت مجازی برگزار شده و دانشجویان با علاقمندی بیشتر در این شرایط حضور مؤثری دارند.
رئیس دانشگاه محقق اردبیلی بیان کرد: امیدواریم با بهبود شرایط کرونا و رفع این بلای خانمان‌سوز فضا و شرایطی فراهم آید تا در دانشگاه محقق اردبیلی بیش از گذشته جنب‌وجوش و هیاهوی دانشجویی را در حوزه علمی و سنگرهای فرهنگی، اعتقادی شاهد باشیم.
انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha