• پنجشنبه / ۲۷ آذر ۱۳۹۹ / ۱۶:۲۲
  • دسته‌بندی: غرب آسیا و آفریقا
  • کد خبر: 99092721317
  • خبرنگار : 71496

در آستانه انحلال کنست

رسانه‌های رژیم صهیونیستی: نتانیاهو باید پرچم سفید را بالا بیاورد

رسانه‌های رژیم صهیونیستی: نتانیاهو باید پرچم سفید را بالا بیاورد

رسانه‌های رژیم صهیونیستی با اشاره به اینکه تغییر در سیاست این رژیم قابل تصور نیست، اعلام کردند، فراکسیون مخالف بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر این رژیم در نظرسنجی‌ها ۶۴ کرسی را به دست آورد.

به گزارش ایسنا، به نقل از شبکه خبری المیادین، رفیف دروکر، تحلیلگر سیاسی شبکه ۱۳ تلویزیون رژیم صهیونیستی گفت: فراکسیون مخالف نتانیاهو بدون در نظر گرفتن نفتالی بنت، وزیر جنگ سابق که اکنون موضعگیری میانه‌ای را در پیش گرفته، در نظرسنجی‌ها ۶۴ کرسی را به دست آورد.

دروکر اظهار کرد: تغیر در سیاست "اسرائیل" قابل تصور نیست، تنها حدود یک هفته و نیم قبل فراکسیون نتانیاهو که بنت هم در آن حضور داشت، حدود ۶۴ تا ۶۸ کرسی داشت و اکنون به سمت شکست در حرکت است و زمانی هم وجود ندارد و اکنون نتانیاهو باید پرچم سفید را (به نشانه تسلیم) بالا ببرد.

این تحلیلگر سیاسی تاکید کرد: نتانیاهو هیچ راه‌حل میانه‌ای ندارد و نمی‌توان این مساله را به تاخیر انداخت چرا که کار در تاریخ ۲۳ دسامبر تمام می‌شود و کنست بدون هیچ رایی به صورت خودکار منحل خواهد شد.

او افزود: اطرافیان بنی گانتس، رئیس حزب آبی-سفید و وزیر جنگ به نقل از او اظهار کردند، "یا من نخست وزیر می‌شوم یا اینکه او (نخست وزیر) نمی‌شود".

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha