• یکشنبه / ۳۰ آذر ۱۳۹۹ / ۲۱:۱۲
  • دسته‌بندی: بوشهر
  • کد خبر: 99093023557
  • خبرنگار : 50147

مدیرکل راهداری بوشهر:

ناوگان اتوبوسی در ده ماهه شیوع کرونا بسیار متضرر شدند

ناوگان اتوبوسی در ده ماهه شیوع کرونا بسیار متضرر شدند

ایسنا/بوشهر مدیرکل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای استان بوشهر با اشاره به تبعات و عوارض شیوع ویروس کرونا در کشور گفت: ناوگان اتوبوسی و حمل و نقل مسافربری در شرایط کرونایی و ده ماهه شیوع کرونا بسیار متضرر شدند.

سیدحمیدرضا علم در نشست با خبرنگاران ضمن گرامیداشت روز حمل و نقل و راهداری عنوان کرد: در سیل اخیر استان بوشهر سرازیر شدن آب‌های بالادستی به ویژه جنوب کهگیلویه و بویراحمد و همچنین حجم زیاد بارش‌ها سبب بروز مشکلاتی برای مردم در نقاطی از استان به ویژه شهرستان‌های گناوه و دشتستان شد.

وی با تقدیر از راهداران و فعالان عرصه حمل و نقل برای تلاش بی‌دریغ در شرایط دشوار اظهار کرد: استان بوشهر امسال در وضعیت ترسالی قرار دارد و هنوز به زمستان نرسیده حجم بارش‌ها بیشتر از میانگین است؛ به طوری که در باران اول تنها در حوزه دشتستان ۱۶۵ میلی‌متر بارندگی داشتیم.

مدیرکل راهداری بوشهر با بیان اینکه طرح راهداری زمستانی از فردا آغاز می شود، خاطرنشان کرد: در قرارگاه‌های راهداری زمستانی عوامل راهداری در نقاط پرخطر مستقر شده و در زمان حادثه اقدامات لازم را انجام می دهند. این طرح با استقرار ۳۰ تیم راهداری با ۱۸۰ دستگاه برای خدمات رسانی به رانندگان جاده‌ای در محورهای مواصلاتی استان بوشهر همراه است.

علم با اشاره به تبعات و عوارض شیوع ویروس کرونا در کشور تصریح کرد: ناوگان اتوبوسی در ده ماهه شیوع ویروس کرونا بسیار متضرر شدند که جا دارد از عزیزان فعال در این حوزه نیز تشکر شود.

این مسئول عنوان کرد: نظارت ها در ناوگان اتوبوسی بسیار خوب است و قوانین و شیوه‌نامه‌ها نیز به بهترین شکل ممکن رعایت می‌شود.

وی با اشاره به آسیب‌های ناشی از کرونا گفت: بیشتر در ناوگان مسافری دچار مشکل شدیم هر چند در ناوگان باری نیز مشکلاتی به وجود آمده است، از اسفند سال گذشته تا فروردین ماه ۹۹ که به شکل محدود ترددها آغاز شد و البته همان سرویس های محدود نیز مسافر چندانی ندارند و متحمل خسارات زیادی شده اند، مانند آژانس‌های هوایی. با این حال و با وجود شرایط کرونایی شاهد افزایش ۶.۵ درصدی در حمل بار محصولات کشاورزی، کالاهای تجاری و بندری، کارخانجات و دیگر کارگاه‌ها نسبت به سال گذشته بوده‌ایم.

سید حمیدرضا علم بیان کرد: تسهیلاتی توسط ستاد کرونا در نظر گرفته شده که البته رقم زیادی ندارد اما دولت در حد توان خود و در قالب تسهیلات کم‌بهره به این رسته کمک کرده است.

مدیرکل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای استان بوشهر گفت: در خصوص خسارات سیل اخیر برآورد اولیه ما خسارت ۳۸ میلیاردی به محورهای مواصلاتی استان بوشهر است که بیشترین خسارت مربوط به شهرستان دشتستان با ۲۶ میلیارد بوده که بیشترین تخریب در پل‌ها و جاده‌ها بوده است 

این مسئول یادآور شد: در حوزه ناوگان بار ۶.۵ درصد رشد داشته‌ایم، هم از بنادر و هم مراکز تولید و کارخانجات حوزه پتروشیمی یا محصولات کشاورزی، اما حوزه مسافربری برعکس بوده و کاهش شدید داشته ایم که در حال حاضر تنها ۳۰ درصد ناوگان مسافربری فعالیت می‌کنند.

وی خاظرنشان کرد: در این چندماه کاهش 16 درصدی تلفات رانندگی در جاده‌ها -نسبت به سال گذشته- داشته ایم که البته کاهش ترافیک جاده ای نیز در این آمار نقش دارد، در حوزه آشکارسازی علائم و ایمنی راه ها نیز اقدامات خوبی انجام شده مثلا در مسیر خورموج به محمدآباد نصب نیوجرسی انجام شده که در کاهش تصادفات و تلفات جاده‌ای تاثیر داشته است.

مدیرکل راهداری بوشهر عنوان کرد: پروژه‌هایی همچون اجرای روکش آسفالت محور کوهستانی کنارتخته به دالکی، ورودی شهرها و رفع مشکلات نقاط حادثه‌خیز در محورهای مواصلاتی استان بوشهر در حال اجرا است. همچنین طرح ملی ابرار که در قالب آن، راه‌های روستایی در محورهای مختلف پیش بینی شده که اجرای 5 کیلومتر در محور برازجان-باغ‌تاج، پنج کیلومتر در راه روستایی تنگ‌خون-پشت‌کوه و بندو، و دشت‌پلنگ از آن جمله است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha