• دوشنبه / ۱۵ دی ۱۳۹۹ / ۲۲:۵۵
  • دسته‌بندی: سیستان و بلوچستان
  • کد خبر: 99101511624
  • منبع : نمایندگی سیستان و بلوچستان

معاون استاندار سیستان وبلوچستان:

اخذ مشاوره در موضوعات مختلف از احزاب و تشکلها یک ضرورت است

اخذ مشاوره در موضوعات مختلف از احزاب و تشکلها یک ضرورت است

ایسنا/سیستان و بلوچستان معاون سیاسی و اجتماعی استانداری سیستان وبلوچستان گفت: اخذ مشاوره در موضوعات مختلف از احزاب و تشکلها یک ضرورت است و در این راستا سعی خواهیم شد به اقتضای نیاز در کارگروه ها و نشست های تخصصی از نمایندگان خانه احزاب دعوت شود.

به گزارش ایسنا ابوذرکوثری ۱۵ دیماه در نشست خانه احزاب استان ضمن تاکید بر نقش و جایگاه احزاب در توسعه همه جانبه استان هدف از برگزاری نشست را پیگیری مشکلات داخلی خانه احزاب از لحاظ تامین حداقل امکانات و تجهیزات، کمک به تامین هزینه های جاری و بروز رسانی مجوزها و رفع اشکالات فعالیت قانونی و انطباق فعالیت احزاب با قانون جدید ابلاغی از وزارت کشور اعلام نمود.

وی افزود: اخذ مشاوره در موضوعات مختلف از احزاب و تشکلها یک ضرورت است و در این راستا سعی خواهیم کرد به اقتضای نیاز در کارگروهها و نشستهای تخصصی از نمایندگان خانه احزاب دعوت بعمل آوریم تا نقطه نظرات و پیشنهادات خود را اعلام و تبیین نمایند. 

معاون سیاسی و اجتماعی استاندار سیستان وبلوچستان با تاکید بر لزوم نگاه واقع بینانه به مسائل استان و لزوم درک متقابل از  مشکلات، هم از سوی احزاب و هم از سوی دولت هدف از این کار را در راستای تقویت حکمرانی مطلوب عنوان کرد.

 وی افزود: تجربه حاصل از این همکاری می تواند ضمن کارآمد کردن تصمیمات دستگاههای اجرایی، به درگیر کردن بیشتر نمایندگان احزاب با مشکلات بعضا پیچیده انجامیده و نگاه واقع گرایانه و مطالبه گری منطقی را در بین احزاب تقویت کند. 

کوثری با بیان اینکه احزاب حسب اساسنامه و فلسفه وجودی لزوما باید در چارچوب اهداف ومنافع ملی عمل نموده و از تقلیل گرایی قومی یا مذهبی بپرهیزند افزود: در استان سیستان و بلوچستان تقویت  وحدت و برادری و انسجام اجتماعی باید سرلوحه کار همه ارکان دولت، حاکمیت، احزاب، تشکلهاو سایر نهادهای غیر دولتی باشد.

معاون استاندار در پایان اظهار امیدواری کرد: که جلسات مشترک به صورت مرتب بین خانه احزاب و معاونت سیاسی برگزار گردد تا با نگاه واقع بینانه طرفینی به اهداف مندرج در اساسنامه که همان تقویت نقش آفرینی احزاب است و به نفع دولت نیز هست دست پیدا کنیم.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha