• شنبه / ۲۰ دی ۱۳۹۹ / ۱۱:۴۷
  • دسته‌بندی: همدان
  • کد خبر: 99102014686
  • خبرنگار : 50034

یک تحلیلگر بازار سرمایه:

جای خالی سندیکای سهامداران و نماینده مردمی آن احساس می‌شود

جای خالی سندیکای سهامداران و نماینده مردمی آن احساس می‌شود

ایسنا/همدان یک تحلیلگر بازار سرمایه با بیان اینکه دخالت در بازار به شکل دستوری امری است که تجارب شکست خورده آن در همه بازارها به اثبات رسیده است، گفت: هنگامی که بستری رسمی برای معاملات کالا به نام بورس کالا به رسمیت شناخته می‌شود، لازم است به‌جای فاصله گرفتن از قواعد آن به دنبال عرضه کامل‌تر زنجیره کالا در این مسیر مبادلاتی باشیم.

علیرضا سلیمان‌محمدی در گفت‌وگو با ایسنا، با اشاره به قیمت‌گذاری دستوری فولاد، اظهار کرد: نمی‌شود که ابتدای زنجیره فولاد که مرتبط با معادن و انفال مردم است، امکان افزایش قیمت متناسب با نرخ جهانی را نداشته باشد و انتهای زنجیره با قیمت‌های رقابتی و متغیر معامله شوند.

وی درباره اینکه آیا قیمت‌گذاری دستوری و چندنرخی بودن کالاها و ارز به نفع آحاد جامعه بوده یا باعث تورم و بی نظمی و رانت شده است؟ تصریح کرد: نرخ خوراک پتروشیمی‌ها در سال ۹۲ که باعث ریزش سنگین شاخص و ضرر سهامداران شد و همچنین اختصاص ارز ۴۲۰۰ تومانی به بسیاری از کالاها از جمله مرغ، گوشت، تخم مرغ و نهاده‌های دامی که با افزایش سرسام آور این اقلام و کوچک شدن سفره مردم همراه بود، به نظر نمی‌رسد که به درستی توزیع شده باشد.

این مدرس بازار سرمایه با اشاره به حذف بازار آتی سکه، خاطرنشان کرد: حذف بازار آتی سکه که در شفافیت کامل معامله می‌شد و به غلط آن را عامل گرانی دلار و سکه اعلام کردند که حذف بازار آتی باعث معاملات غیرشفاف، رانت و سفته‌بازی و از بین رفتن آرامش کوچه و بازار و اغتشاشات و به‌وجود آمدن سلطان سکه و ضرر آن به مردمی که از ترس کوچک نشدن سفره‌شان و عقب ماندن از تورم در سقف قیمتی خرید کردند، شد.

وی اظهار کرد: وزیر صمت فراموش کرده که صاحب اصلی شرکت‌های فولادی سهامداران این شرکت ها(سهامداران میلیونی سهام عدالت) هستند که با تصمیمات او و لجاجت معاونانش که در رسانه ملی اعلام می‌کند بورس کالا چه بخواهد و چه نخواهد انجام می‌شود!، جای خالی صنف سهامداران و نماینده مردمی آن احساس می‌شود. 

سلیمان‌محمدی با تأکید بر اینکه امروز جای خالی سندیکای سهامداران و نماینده مردمی آن احساس می‌شود، گفت: اقتصاد دستوری سال هاست که شکست خورده است، باور کنید و دوباره به دنبال اختراع چرخ نباشید.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha