به گزارش باشگاه دانشجویان ایسنا، این جشنواره ویژه دانشجویان دانشگاه علامه طباطبایی است که در سه بخش حوزه های فردی، گروهی و غیررقابتی برگزار می شود.
"هنرهای تجسمی (خوشنویسی، پوستر ،نقاشی و حجم)"، "ادبی(شعر کلاسیک/نو، نثر ادبی، ترانه، داستان کوتاه)"، "عکس"، "نمایشنامه نویسی"، "فیلمنامهنویسی"، "موسیقی"، "صنایع دستی (مصنوعات شیشهای/فلزی/چوبی/ سنگی و سفالی/پارچهای، فرش، گلیم، نگارگری و تذهیب" و "ایدهپردازی" از جمله محورهای حوزههای فردی شرکت در این جشنواره است و در حوزههای گروهی هم آثاری همچون "تئاتر (صحنه، رادیویی، آیینی/عاشورایی)"، "فیلم (کوتاه، مستند، پویانمایی)" و "موسیقی (مذهبی و آیینی، سرودهای انقلابی و آوازهای گروهی، موسیقی نواحی، موسیقی سنتی اصیل، موسیقی کلاسیک و مردمی)" به رقابت می پردازند. همچنین مسئولیت اجتماعی ـ چهره موفق کانونی، جایزه بخش غیررقابتی را به خود اختصاص خواهد داد.
علاقهمندان می توانند جهت شرکت در این جشنواره آثار خود را تا ۳۰ دی ماه ۹۹ به رایانامه جشنواره به آدرس Kanoon.rooyesh۵@gmail.com ارسال کنند. همچنین دانشجویان در انتخاب موضوع، شرکت در بخشهای مختلف و تعداد اثر ارسالی آزاد هستند.
جشنواره رویش به عنوان عرصه تجلی توانمندیها و استعدادهای ارزشمند کانونهای فرهنگی، هنری، دینی و اجتماعی بستر مناسب برای انعکاس ظرفیتهای قابل توجه کانونها است و بیتردید برای تبلور شعار فصل شکوفایی، برگزاری شایسته جشنوارههای رویش دانشگاهی گامی مهم به شمار میآید که با مشارکت و همکاری دانشگاهها و مراکز آموزش عالی سراسر کشور محقق خواهد شد. بر این اساس دانشگاهها بر مبنای سیاستها و راهبردهای مدون جشنواره و طبق زمانبندی تعیین شده نسبت به برگزاری جشنوارههای رویش دانشگاهی طبق دستورالعمل اقدام کرده و برگزیدههای بخشهای مختلف و همچنین آثار و دستاوردهای کانونی خود را پس از انجام ارزیابی و داوری به دبیرخانه جشنواره ملی رویش معرفی می کنند.
"نهادینه سازی هویت کانونهای فرهنگی و هنری در دانشگاهها"، "شناسایی و معرفی استعدادهای شاخص و ناب دانشجویی در حوزه کانونها"، "تشویق و ترغیب جامعه دانشگاهی به فعالیتهای اجتماعی و فرهنگی"، "ترویج فعالیت گروهی و داوطلبانه در دانشگاهها" برخی از مهمترین اهداف برگزاری جشنواره رویش دانشگاهی است.
انتهای پیام
نظرات