• شنبه / ۱۴ تیر ۱۴۰۴ / ۱۷:۳۲
  • دسته‌بندی: تولید و تجارت
  • کد خبر: 1404041408592
  • خبرنگار : 80001

خدمات دولتی در جنگ متوقف نشد

خدمات دولتی در جنگ متوقف نشد

در طی جنگ ۱۲ روزه ایران و رژیم صهیونیستی تمامی خدمات دولتی شامل پرداخت حقوق، خدمات بانکی، بیمه‌ای، تامین کالاهای اساسی، خدمات گمرکی و حتی صادرات و واردات متوقف نشد.

به گزارش ایسنا، با وجود خسارتهای ناشی از جنگ ۱۲ روزه به اماکن مسکونی، تجاری و صنعتی، هیچ یک از خدمات دولتی شامل پرداخت حقوق، خدمات بانکی، بیمه‌ای، تامین کالاهای اساسی، خدمات
گمرکی، صادرات و واردات متوقف نشد. با پایان جنگ نیز جبران خسارت برای بخش‌هایی که تعطیل شده بودند از جمله بازار بورس در دستور کار قرار گرفت.

از ابتدای این جنگ، در حوزه پدافندی اقداماتی انجام شد که مهم‌ترین آن تداوم ارائه خدمات به مردم در حوزه وزارت اقتصاد بود و بنابراین خدمات بانکی، بیمه‌ای و گمرکی در این مدت تداوم یافت.

مقابله با حملات سایبری و صیانت از داده‌های وزارتخانه، تقویت سرورهای سازمان مالیاتی و گمرک صورت گرفت، همچنین با تخلیه انبارهای دولت و سازمان اموال تملیکی، به‌سرعت انبارهای گمرکات 
و بنادر نیز از کالاهای ارزشمند و خطرناک به‌صورت تفکیک‌شده تخلیه شد تا آسیبی به آنها نرسد.

در دوران پس از جنگ ۱۲ روزه آن‌طور که رئیس اتاق بازرگانی مشترک ایران و ترکیه گفته است، با افزایش صادرات کالا و افزایش قیمت نفت، ذخایر ارزی بیشتر از این نیز خواهد شد.

هم‌چنین یک عضو هیات‌مدیره اتاق بازرگانی مشترک ایران و عراق، با اشاره به عملکرد حاکمیت در بحران جنگ ۱۲ روزه، تاکید کرد که کشور نه‌تنها طی این مدت دچار فروپاشی نظام توزیع یا تعطیلی سراسری نشد، بلکه صادرات و تامین کالا نیز در جریان بود؛ این وضعیت حاصل مدیریت مقتدرانه و عدم اعلام شرایط فوق‌العاده بود.

با همکاری کمیته بازسازی دولت، برآورد خسارات وارده به ابنیه و ساختمان‌ها در دستور کار وزارت اقتصاد است. این وزارتخانه برای ایجاد صندوق جبران خسارت، برنامه دارد. بسته حمایت از اصناف، صنایع بزرگ و صنایع کوچک و متوسط نیز در حال تصویب نهایی است.

همچنین حمایت از بازارهای مالی و سیستم بانکی نیز در دستور کار وزارت اقتصاد قرار گرفت و ۶۰ هزار میلیارد تومان برای ثبات این بازار اختصاص پیدا کرد.این در حالی است که تا قبل از تجاوز رژیم صهیونیستی به ایران در روز ۲۳ خرداد ۱۴۰۴ متغیرهای سیاسی اثر مثبتی بر بازار سهام و رشد شاخص کل داشت.

امیدواری به رفع تنش‌های سیاسی که با آغاز مذاکرات غیرمستقیم ایران و آمریکا در مسقط پایتخت عمان ایجاد شد و هم‌چنین احتمال تصویب لوایح پالرمو و سی‌اف‌تی می‌توانست اثر مثبتی بر بازار سهام داشته باشد. پس از پایان جنگ از روز ۱۰ تیر ۱۴۰۴ رایزنی‌ها برای حمایت جدی از بازار سرمایه آغاز و ۱۱ تیر در جلسه هماهنگی بانک مرکزی و سازمان بورس خط ۶۰ همتی برای ثبات بازار سرمایه تخصیص یافت.

پروژه های دولتی نیز همچون طرح نهضت ملی مسکن نه تنها در جریان نبرد ۱۲ روزه متوقف نشد بلکه سرعت بیشتری پیدا کرد و وزیر راه و شهرسازی خود را آماده می‌کند تا در هفته دولت در شهریورماه، افتتاح‌های زیادی را در حوزه مسکن و حمل و نقل ریلی داشته باشد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha