• یکشنبه / ۲۱ دی ۱۳۹۹ / ۱۴:۴۹
  • دسته‌بندی: سیستان و بلوچستان
  • کد خبر: 99102115825
  • منبع : نمایندگی سیستان و بلوچستان

انجام ۱۸۰ تست کرونا در پایانه مرزی میرجاوه از اتباع پاکستانی

انجام ۱۸۰ تست کرونا در پایانه مرزی میرجاوه از اتباع پاکستانی

ایسنا/سیستان و بلوچستان مدیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان میرجاوه سیستان وبلوچستان با بیان اینکه پایانه مرزی میرجاوه بدلیل تردد مسافر و خودروهای ترانزیت همواره یکی از نقاط حائز اهمیت جهت حفظ سلامتی مردم بوده است افزود: از ابتدای دی ماه و در دو هفته اخیر بیش از ۱۸۰ رپید تست کووید در نقطه صفر مرزی از اتباع پاکستانی گرفته شده است که ۳مورد مثبت از بین آنها شناسایی شد و بیماران به پاکستان بازگردانده شدند.

دکتر احمدی مقدم در گفت وگو با ایسنا افزود: همکاران پر تلاش ما در واحد مراقبت بهداشتی مرزی میل ۷۲ طی سالیان متمادی همواره با اجرای نظام مراقبت سندرومیک بیماریها بعنوان مرزبانان سلامت کشور ارائه خدمت می نمایند.

وی ادامه داد: با شروع پاندمی کووید ۱۹ و به تبع آن اهمیت مراقبت های بهداشتی مرزی، برنامه های ویژه ای جهت حفظ وحراست از سلامتی میهن عزیزمان در این نقطه اجرایی شده است.

وی خاطر نشان ساخت: پس از بازگشایی رسمی مرز مسافری جهت گروه های خاص ، علاوه بر برنامه های روتین واکسیناسیون پولیو و نظام مراقبت سندرومیک، تهیه رپید تست کووید بصورت رایگان از کلیه مسافرین ورودی در دستور کار قرار گرفته است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha