• پنجشنبه / ۱۲ تیر ۱۴۰۴ / ۱۱:۰۱
  • دسته‌بندی: سیستان و بلوچستان
  • کد خبر: 1404041207685
  • خبرنگار : 50599

رئیس هیات مدیره و مدیرعامل سازمان منطقه آزاد تجاری و صنعتی چابهار اعلام کرد

بازگشت کارخانه روغن و کنجاله چابهار پس از هشت ساله تعطیلی به چرخه تولید

بازگشت کارخانه روغن و کنجاله چابهار پس از هشت ساله تعطیلی به چرخه تولید

ایسنا/سیستان و بلوچستان رئیس هیات مدیره و مدیرعامل سازمان منطقه آزاد تجاری و صنعتی چابهار با اشاره به اینکه بازگشت به چرخه تولید احیای واحد تولیدی و حمایت از تولید و واحدهای اقتصادی اشتغالزا از برنامه های مهم امسال است،گفت: کارخانه روغن و کنجاله چابهار پس از وقفه ۸ ساله در تولید مجددا به چرخه تولید بازگشت.

محمد سعید اربابی در گفت و گو با ایسنا اظهار کرد: شرکت توسعه بحار تجارت در زمینه فرآوری دانه های روغنی(روغنی کشی) با ظرفیت ۱۵۰ هزار تن در سال و اشتغال‌زایی ۲۰۰ نفر فعالیت دارد که پس از فعالسازی در این ایام در سه شیفت مشغول به فعالیت است.

وی افزود: اینکه پس از وقفه هشت ساله در تولید، این واحد بتواند احیا و به چرخه تولید بازگردد هم در استان سیستان و بلوچستان و به تبع در کشور عزیزمان بسیار دارای اهمیت است.

وی بیان کرد: برای فعال سازی این واحد تولیدی کلیه واحدهای مرتبط در سازمان اعم از مدیریت های توسعه و تجارت و غذا، دارو و سلامت با اولویت‌دهی و مساعدت در روند انجام‌ عملیات گمرکی و ورود مواد اولیه و خروج محصول، همکاری بسیار خوبی داشته اند.

وی به نقش پذیری منطقه آزاد چابهار در تامین و تولید کالای اساسی کشور اشاره کرد و افزود: منطقه آزاد چابهار نقش مهمی در تولید و اشتغال دارد. این منطقه به عنوان یک قطب تجاری و اقتصادی، فرصت‌های زیادی برای سرمایه‌گذاری و ایجاد اشتغال در زمینه‌های مختلف فراهم کرده است. به عنوان مثال، ایجاد شهرک‌های صنعتی در حوزه‌های مختلف مانند تولید برنج، شیلات، خودروسازی و تجهیزات پزشکی، به همراه رونق تولید و اشتغال در این منطقه کمک کرده است.

رئیس هیات مدیره و مدیرعامل سازمان منطقه آزاد تجاری و صنعتی چابهار ادامه داد: منطقه آزاد چابهار در راستای اهداف اقتصادی کشور و تحول تجارت و اشتغال در شرق کشور تاسیس شده است و تمام تلاش و همت خود را به کار گرفته تا نقش شایسته ای در حد توان و امکان برای توسعه و رشد اقتصاد ملی و منطقه ای ایفا کند.

اربابی تصریح کرد: انجام امور زیربنایی، عمران، آبادانی و رشد و توسعه اقتصادی، تولید و صادرات کالاهای صنعتی تبدیلی و ارایه خدمات عمومی، تنظیم بازار کار و کالا، حضور فعال در بازارهای جهانی و منطقه ای، سرمایه گذاری، افزایش درآمد عمومی و ایجاد اشتغال سالم و مولد از اهداف شکل گیری سازمان منطقه آزاد در چابهار است.

وی با اشاره به اینکه منطقه آزاد چابهار پس از آماده شدن زیرساخت ها نظیر راه آهن، جاده های ترانزیتی و ارتباطی و طرح توسعه بندر شهید بهشتی می تواند نقش موثری در توسعه استان محروم سیستان وبلوچستان داشته باشد، خاطرنشان کرد: از جمله راهبردها در سازمان منطقه آزاد چابهار تجهیز و تقویت تاسیسات و امکانات بندری چابهار، تقویت شبکه های زیربنایی و رفاهی مرتبط با ترانزیت در طول محور شرق، تجهیز ناوگان و زمینه سازی برای گسترش خدمات حمل و نقل در طول محور چابهار-میلک، تجهیز مراکز عمده جمعیتی در طول محور به امکانات و تاسیسات اقامتی، رفاهی و فنی- پشتیبانی، استفاده از امکانات منطقه آزاد چابهار و مناطق ویژه شرق کشور در فعال سازی محور چابهار- میلک است.

وی گفت: ثبت صدها شرکت سرمایه گذاری در منطقه آزاد چابهار حکایت از رونق تولید واشتغال دارد و می توان گفت منطقه آزاد چابهار سهم بالایی در معرفی استان سیستان وبلوچستان و ایران اسلامی به دنیا دارد.

مدیرعامل سازمان منطقه آزاد تجاری و صنعتی چابهار افزود: چابهار با قرار گرفتن در دهانه آب های اقیانوسی بهترین موقعیت برای ترانزیت کالا به کشورهای آسیای میانه و افغانستان را دارد.

اربابی ادامه داد: ساخت و راه اندازی شرکت ها و کارخانجات بزرگ و کوچک نظیر پتروشیمی، فولاد، معادن و کارگاههای بزرگ و کوچک برنج، پتو و غیره هزاران شغل را ایجاد خواهند کرد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha