• دوشنبه / ۲۹ دی ۱۳۹۹ / ۱۴:۴۱
  • دسته‌بندی: اردبیل
  • کد خبر: 99102921389
  • منبع : نمایندگی اردبیل

مدیرکل بیمه سلامت اردبیل:

خیز بیمه سلامت برای حذف دفترچه های بیمه تا 1400

خیز بیمه سلامت برای حذف دفترچه های بیمه تا 1400

ایسنا/اردبیل مدیرکل بیمه سلامت اردبیل از خیز بیمه سلامت برای حذف دفترچه های بیمه تا ابتدای سال 1400 خبرداد.


سید وحید خلیل اللهی 29 دی در جلسه شورای اطلاع‌رسانی با اصحاب رسانه به پرداخت بیش از 61 میلیارد تومان مطالبات علوم پزشکی و پزشکان اشاره کرد و گفت گفت: طی 2  ماه اخیر بالغ ‌بر 61  میلیـارد تومان از مطالبـات دانشگـاه علوم پـزشکی، مطب‌ها و مؤسسات طرف قـرارداد پـرداخت شده است.

وی ادامه داد: از این مبلغ حدود 47  میلیـارد تومان در وجه دانشگاه‌های علوم پـزشکی و 14 میلیـارد تومان به بخش خصوصی و غیردانشگـاهی پـرداخت شده است.


وی با بیان اینکه از ابتـدای سال تا پایان دی‌ماه حدود 7 هزار و 500 نفر بیمار کرونایی تحت پوشش بیمه سلامت بستری شده‌اند، اضافه کرد: هزینه این بیمـاران تا آخر دی بالغ‌بر  30  میلیارد تومان می‌باشد.


خلیل اللهی اضافه کرد: نظر به اوج‌گیری بیماری در ماه‌های اخیر، هزینه در ماه آذر معـادل 6.4 میلیارد تومان بوده و در آذرماه به طور میانگین هزینه بستری کرونای یک نفر بیمه شده برای بیمه سلامت معادل 5 میلیون تومان بوده است. 


مدیرکل بیمه سلامت اردبیل افزود: به‌خاطر شیوع کرونا فعلاً بیمه سلامت رایگـان برای افـرادی که فاقد هرگـونه پوشش بیمه درمانی پایه هستند توسط سازمان صورت می‌گیرد و اصولاً کسی مشکل بیمه شدن در شرایط فعلی را ندارد.


وی ادامه داد: از فاقدین هرگونه پوشش بیمه درمانی پایه می‌خواهیم از فرصت استفاده کـرده و خود را تحت پوشش بیمه سلامت قرار دهند.


این مسئول با بیان اینکه دفاتر بیمه سلامت (همگـانی رایگـان) فقط از مراکز دولتی می‌توانند خدمات بیمه‌ای دریافت کنند، اضافه کرد: امکان ثبت‌نام بیماران فاقد پوشش در هر ساعت از شبانه‌روز در سامانه ISC وجـود دارد.


خلیل اللهی با اشاره به اینکه صدور دفتـرچه بیمه ایرانیان که با اخـذ وجـه سرانه صورت می‌گیرد دارای دوره انتظـار 10 روزه می‌باشد، گفت: در موارد اورژانس این 10 روز امکان حذف دارد بنابراین از مردم می‌خواهیم قبل از بیماری اقدام به بیمه نمـودن خـود بکنند.


مدیرکل بیمه سلامت اردبیل با اشاره به اینکه هم‌اکنون در تمامی مطب‌ها، داروخانه‌ها و مؤسسات تشخیصی درمانی سامانه مربوط به نسخه الکترونیکی استقراریافته است، تشریح کرد: طی دی‌ماه توسط پزشکان طرف قـرارداد در استـان اردبیل 70 درصد نسخ به‌صورت الکترونیکی نوشته شده و تقـریباً تمامی نسخ به‌صورت الکترونیکی در داروخانه‌ها، آزمایشگاه‌ها و رادیولوژی‌ها نسخه‌پیچی می‌شود.


وی با بیان اینکه پـرداخت تعهـدات مربوط به مطب‌ها و مؤسسات در اولویت قرار دارد، افزود: پـرداخت مطالبـات آذرماه در بخش سرپایی خصوصی به‌صورت علی‌الحساب و به‌روز انجام شده است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha