• پنجشنبه / ۲ بهمن ۱۳۹۹ / ۱۴:۴۲
  • دسته‌بندی: همدان
  • کد خبر: 99110201278
  • منبع : نمایندگی همدان

مشاور وزیر راه و شهرسازی:

احداث تونل در گردنه اسدآباد شدنی نیست

احداث تونل در گردنه اسدآباد شدنی نیست

ایسنا/همدان مشاور وزیر راه و شهرسازی در امور زیر بنایی کشور گفت: گردنه اسدآباد دارای موقعیت خاصی بوده و با وجود اختلاف ارتفاع و بافت زمین شناسی ایجاد تونل در گردنه اسدآباد شدنی نیست.

سیدحسین میرشفیع پنجشنبه ۲ بهمن در سفر نیم روزه خود به شهرستان اسدآباد و در جلسه بررسی مشکلات پروژه های حوزه راهداری و حمل و نقل جاده ای این شهرستان، اظهار کرد: جاده اسدآباد به همدان جاده ای است که در اختیار راهداری و حمل و نقل جاده ای بوده و آیین نامه هایی برای ایمن سازی آن وجود دارد که باید صددرصد این آیین نامه ها رعایت شود و در حال حاضر در این رابطه چند قرارداد منعقد شده که این اقدامات را انجام دهند.

وی افزود: در رابطه با اعتبار این پروژه‌ها وزارتخانه باید با تمهیدات لازم اعتباری که این طرح نیاز دارد را تأمین کند و در این راستا پیگیری مسئولان نیز نیاز است ضمن اینکه باید نیوجرسی لازم طرح را که ظرفیت آن در استان همدان محدود است و پاسخگوی یک پروژه هم نمی تواند باشد، ارتقاء دهیم.

میرشفیع با اشاره به قراردادهای منعقد شده در رابطه با جداسازی لاین رفت و برگشت گردنه شامل نصب نیوجرسی، روشنایی و تعریض گردنه، تصریح کرد: برای تخصیص اعتبار این پروژه‌ها باید پیگیری کرد تا روند بهره‌برداری پروژه هر چه سریع تر عملی و با اجرای پروژه آمار تصادفات رخ به رخ و انحراف به چپ در گردنه معروف اسدآباد کاهش یافته و این معضل مرتفع شود.

وی در رابطه با بحث پروژه جداسازی لاین رفت و برگشت گردنه و نصب نیوجرسی این محور، خاطرنشان کرد: برای تولید نیوجرسی طرح فوق باید برای اخذ مجوز کارخانه تولید نیوجرسی در شهرستان یا استان همدان اقدام کنیم تا با این راهکار نیوجرسی مورد نیاز طرح گردنه در اسرع وقت تأمین و نصب شود. پروژه تعریض و روشنایی گردنه نیز دارای قرارداد جداگانه ای هستند که با پیگیری تخصیص اعتبار قطعاً روند افتتاح پروژه تسریع می یابد.

میرشفیع در ادامه با اشاره به راه‌های روستایی نیز گفت: منابع اعتبارات راه روستایی در قانون بودجه ملی حذف شده و هیچ بودجه ای وزارت راهداری برای این امر ندارد و اعتبار در اختیار استان هاست که در همین رابطه هر چقدر که از منابع استان برای پیشرفت پروژه های راه روستایی و نیز پروژه آسفالت راه اسدآباد به سنقر و داشبلاغ از استان بتوانید تأمین اعتبار کنید معادل همان اعتبار از سایر منابع کمک خواهیم کرد تا کار انجام گیرد و این طرح ها تا سال ۱۴۰۰ پیشرفت کنند.

نماینده و مشاور وزیر راه و شهرسازی در امور زیربنایی کشور همچنین در رابطه با ایجاد راهداری ثابت دیگر در شهرستان اسدآباد، یادآور شد: تخصیص راهداری ثابت دیگر به شهرستان اسدآباد نیاز نبوده و استاندارد لازم و قابلیت اجرا را فعلاً ندارد و سیاست گذاری سازمان راهداری برای زمان برف گیر ایجاد راهداری زمستانه است.

کنارگذر اسدآباد در مراحل پایانی است

فرماندار شهرستان اسدآباد نیز گفت: اخذ مجوز برگزاری مناقصه جداسازی لاین رفت و برگشت گردنه اسدآباد با اعتبار هشت میلیارد و ۳۰۰ میلیون تومان به طول ۱۵ کیلومتر و نیز احداث روشنایی بر روی نیوجرسی ها با اعتبار چهار میلیارد و ۷۰۰ میلیون تومان انجام و پیمانکاران آنها مشخص شده که هم اکنون عملیات اجرایی طرح آغاز شده است.

سعید کتابی با بیان اینکه افتتاح طرح فوق از نقش مؤثری در کاهش آمار تصادفات رخ به رخ و انحراف به چپ در گردنه معروف اسدآباد برخوردار خواهد بود، افزود: در صورت تخصیص صددرصدی اعتبار پروژه های فوق سال آینده شاهد افتتاح طرح خواهیم بود.

وی همچنین با اشاره به نقش مؤثر افتتاح کنارگذر شهرستان در کاهش بار ترافیک کاهش تصادفات، گفت: در حال حاضر این طرح ۱۱ ساله با پیشرفت ۹۸ درصدی در مراحل پایانی خود قرار دارد و تنها اتصال ورودی شهر به کمربندی، تابلوها، خط کشی و ایمنی طرح باقی مانده که هم اکنون توسط پیمانکار طرح در دست اجراست.

کتابی از افتتاح پروژه ملی کنارگذر اسدآباد در خردادماه ۱۴۰۰ خبر داد و افزود: این طرح به عنوان یکی از بزرگترین پروژه‌های ملی اسدآباد در سال ۸۹ آغاز شد و تاکنون برای این پروژه ۲۳میلیارد تومان هزینه شده و برای اتمام کامل طرح به اعتباری افزون بر ۳۰میلیارد تومان نیاز خواهد بود.

مدیر اداره راهداری و حمل و نقل جاده ای شهرستان اسدآباد هم از وجود ۴۱۱ کیلومتر راه آسفالته در این شهرستان خبر داد و یادآور شد: از ۴۱۱ کیلومتر راه آسفالته شهرستان ۳۳ کیلومتر شریانی و مابقی غیرشریانی است که در راستای نگهداری این میزان راه از سال ۸۴ نگهداری راه‌های شریانی به سازمان راهداری و راه‌های غیرشریانی به استان واگذار شد.

ساسان رستمی با اشاره به اینکه از ۴۱۱ کیلومتر راه آسفالته سطح شهرستان، بیش از  ۲۷۰ کیلومتر راه آسفالته روستایی است، ادامه داد: امسال ۶۶ درصد از طرح ابرار استان همدان به شهرستان اسدآباد اختصاص داشت که در راستای اجرای این طرح سراسری اقدام برای راه‌های اولویت دار روستایی دارای بیش از ۷۰ درصد پیشرفت فیزیکی بوده و تا پایان فصل کاری مابقی طرح نیز به اتمام خواهد رسید.

در پایان این جلسه مشاور و نماینده وزیر راه و شهرسازی در امور زیربنایی کشور به اتفاق نماینده ساخت و توسعه زیربناهای حمل و نقل کشور، فرماندار اسدآباد و نیز مدیرکل راه و شهرسازی و مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده ای استان از پروژه گردنه اسدآباد، کنارگذر، محور اسدآباد داشبلاغ و کلیایی بازدید میدانی به عمل آوردند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha