پیکر این مادر شهید و اسوه صبر با رعایت پروتکلهای بهداشتی در قطعه والدین شهدای بهشت زهرا (س) زنجان به خاک سپرده شد. گفتنی است شهید جمال حبیبی در سال ۱۳۴۵ در شهر زنجان دیده به جهان گشود.
دوران کودکی شهید حبیبی در یک خانواده پرجمعیت در زنجان سپری شد و با فرا رسیدن زمان تحصیل وارد مدرسه ابتدایی مصطفی خمینی شد. دوران راهنمایی را نیز در مدرسه مصطفی خمینی پشت سر گذاشت و تحصیلات خود را با اخذ مدرک دیپلم در دبیرستان امیرکبیر به اتمام رساند.
فعالیتهای دوران نوجوانی و جوانی جمال در مسجد دستغیب و مسجد ولیعصر (عج) در کوچه باشگاه با پرداختن به فعالیتهای مذهبی و انقلابی گذشت.
با شروع جنگ تحمیلی عراق علیه ایران، تصمیم گرفت به ندای رهبر فرزانهاش لبیک گوید، به همین خاطر در سال ۱۳۶۰ به بسیج پیوست و به جبهههای جنگ شتافت.
او در جبهههای نبرد به عنوان بیسیمچی و پس از آن به عنوان غواص خدمت میکرد. در مدت حضورش در جبهه از خود رشادتهای فراوانی نشان داد تا اینکه در روز نوزدهم دیماه ۱۳۶۵ در منطقه شلمچه، در حالی که در عملیات کربلای ۵ شرکت کرده بود بر اثر اصابت مستقیم گلوله به فیض عظیم شهادت نائل آمد.
پیکر پاک و مطهر این شهید پس از تشییع در مزار پایین شهدای زنجان به خاک سپرده شد.
همچنین مرحومه رقیه نوشاد مادر شهید والامقام نصرالله آذرنژاد از شهدای شهرستان زنجان به علت کهولت سن و بیماری دار فانی را وداع گفته و به فرزند شهیدش پیوست. پیکر این مادر شهید و اسوه صبر با حضور جمعی از مسئولان و خانواده این شهید گرانقدر تشییع و در قطعه والدین شهدای بهشت زهرا (س) زنجان به خاک سپرده شد.
لازم به ذکر است شهید نصرالله آذرنژاد فرزند قدرتالله در اولین روز اسفندماه سال ۱۳۲۷ در روستای اوشداش از توابع شهرستان ماهنشان واقع در شهر زنجان دیده به جهان گشود. او پس از طی دوران شیرین کودکی با فرا رسیدن زمان علم و یادگیری وارد مقطع دبستان شد و پس از اینکه این مقطع را با موفقیت طی کرد به تهران نقل مکان کرد و دوره راهنمایی را در مدرسهای در محله جوادیه تهران به اتمام رساند و دیگر ادامه تحصیل نداد.
نصرالله پس از مدتی ازدواج کرد و به کار نانوایی مشغول شد. ثمره این ازدواج هفت فرزند (۳ دختر و ۴ پسر) بود. نصرالله با وجود مشغلهای که به عنوان پدر و سرپرست خانواده داشت، در فعالیتهای قبل از انقلاب مثل انتشار اعلامیه نقش فعالی داشت و در دوران نوجوانی و جوانی نیز در کنار درس و مدرسه در مسجد حضرت ابوالفضل واقع در خیابان ۲۰ متری جوادیه تهران و نیز در پایگاه ابوذر راهآهن تهران فعالیتهای انقلابی - دینی داشت.
نصرالله با شروع جنگ تحمیلی از رفتن به جبهههای حق علیه باطل شانه خالی نکرد و از طریق سپاه پاسداران پادگان ولیعصر (عج) تهران در ۱۴ بهمنماه سال ۱۳۶۰ وارد جبهههای جنگ و به عنوان مسئول تدارکات مشغول به فعالیت شد. وی در عملیات خیبر شرکت کرده و سرانجام پس از دو سال خدمتهای خالصانه که به نظام انقلاب اسلامی و برای دفاع از آن داشت در چهاردهم اسفندماه سال ۱۳۶۲ در جزیزه مجنون بر اثر اصابت گلوله به درجه رفیع شهادت نایل آمد.
پیکر پاک این شهید ۱۳ سال مفقودالاثر بود و سرانجام در بیستم خردادماه سال ۱۳۷۵ پیکر پاکش به آغوش خانواده بازگردانده شد و در گلزار شهدای تهران در قطعه ۵۲ به خاک سپرده شد تا روح پاکش قرین لطف حضرت حق شود.
انتهای پیام
نظرات