• شنبه / ۱۰ آبان ۱۴۰۴ / ۱۹:۲۳
  • دسته‌بندی: زنجان
  • کد خبر: 1404081006056
  • خبرنگار : 51009

استاندار زنجان عنوان کرد:

تشکل‌های مردمی محور عدالت اجتماعی در زنجان

تشکل‌های مردمی محور عدالت اجتماعی در زنجان

ایسنا/زنجان استاندار زنجان با تأکید بر نقش مؤثر تشکل‌های مردمی در پیشبرد عدالت اجتماعی، گفت: نهادهای خیریه، مراکز نیکوکاری و سازمان‌های مردم‌نهاد به‌عنوان بازوان اجرایی دولت در استان، در قالب طرح مدیریت محل‌محور در حل مسائل اجتماعی و محرومیت‌زدایی مشارکت خواهند داشت.

سیدمحسن صادقی شنبه ۱۰ آبان در نشست با تشکل‌های اجتماعی و کارگری استان زنجان که در استانداری زنجان و با حضور مشاور رئیس‌ جمهور برگزار شد، با اشاره به اهمیت نقش تشکل‌های مردمی و نهادهای خیریه در حل مسائل اجتماعی، اظهار کرد: لازم است توانمندسازی و حمایت از تشکل‌های مردمی و نهادهای خیریه در دستور کار قرار گیرد تا بتوانند متناسب با ظرفیت خود در فرآیند تصمیم‌سازی و حل مسائل اجتماعی مشارکت مؤثر داشته باشند.

وی با اشاره به فرارسیدن ۱۳ آبان، روز دانش‌آموز و روز ملی مبارزه با استکبار جهانی، گفت: این مناسبت یادآور تبعید امام خمینی (ره) به ترکیه و نمادی از مقاومت و بیداری ملت ایران در برابر سلطه‌طلبی بیگانگان است.

صادقی در ادامه با تشریح جزئیات طرح مدیریت محل‌محور، افزود: این طرح به‌عنوان یکی از پروژه‌های محوری دولت چهاردهم با هدف تحقق عدالت اجتماعی و افزایش سرمایه اجتماعی تدوین شده و پیش از ابلاغ رسمی، در ۱۳ استان به صورت آزمایشی اجرا شده است. در استان زنجان نیز این طرح در پیوند با برنامه‌های اجتماعی محلات و سازمان‌های مردم‌نهاد اجرایی می‌شود.

وی تأکید کرد: فرمانداران موظف هستند در اسرع وقت شورای راهبری اجتماعی شهرستان‌ها را تشکیل داده و بخشداران نیز شوراهای اجتماعی روستاها را فعال کنند تا مدیریت محلات با مشارکت معتمدان و فعالان اجتماعی سامان یابد.

استاندار زنجان افزود: شهرداران و شوراهای اسلامی شهر نیز نقش پشتیبان و تسهیل‌گر را در اجرای این طرح دارند و معاونت امور شهری استانداری باید با برگزاری جلسه‌ای با شهرداران، الزامات اجرایی را تبیین کند.

صادقی عنوان کرد: شهرستان‌های زنجان، خدابنده و خرمدره که دارای سکونتگاه‌های غیررسمی و مناطق حاشیه‌نشین هستند، باید اجرای این طرح را با جدیت پیگیری و گزارش عملکرد خود را به‌صورت منظم به دفتر امور اجتماعی استانداری ارسال کنند.

وی به ظرفیت بالای مناطق روستایی استان اشاره کرد و گفت: یک‌چهارم جمعیت استان در مناطق روستایی زندگی می‌کنند و زنان در حوزه‌های صنایع‌دستی و کشاورزی فعالیت چشمگیری دارند که باید از این ظرفیت برای توسعه متوازن بهره‌گیری شود.

استاندار زنجان همچنین بر ضرورت تشکیل کمیته‌های تخصصی و استفاده از نظرات کارشناسان برای رفع چالش‌های اجتماعی استان تأکید کرد و افزود: صداوسیما و اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی نیز باید در زمینه اطلاع‌رسانی و فرهنگ‌سازی اجتماعی با استانداری همکاری داشته باشند.

وی با اشاره به اجرای مجدد طرح پزشک خانواده و نظام ارجاع، گفت: فرمانداران باید اجرای این طرح را در شهرستان‌ها پیگیری و گزارش فصلی عملکرد خود را ارائه دهند تا روند اجرای طرح و رفع موانع آن به طور مستمر ارزیابی شود.

صادقی همچنین بر لزوم حضور تشکل‌های صنفی در فرآیند تصمیم‌گیری‌های استانی تأکید کرد و گفت: مدیران دستگاه‌ها باید در جلسات مرتبط از نمایندگان تشکل‌های صنفی دعوت کنند تا از ظرفیت تجربه و دانش آنان برای حل مسائل اجتماعی و اقتصادی استان استفاده شود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha