روحانی در جلسه ستاد ملی مقابله با ویروس کرونا اعلام کرد
به گزارش ایسنا، توضیحات رییس جمهور درباره چگونگی انجام واکسیناسیون در کشور در صدر اخبار پربازدید قرار گرفت.
حجت الاسلام و المسلمین حسن روحانی در جلسه ستاد ملی مقابله با کرونا با اعلام اینکه در ماه بهمن واکسیناسیون در کشور آغاز میشود و این کار بسیار اهمیت دارد، گفت: سه واکسن داخلی «برکت»، «رازی» و «پاستور» هستند که سال آینده به بهرهبرداری میرسد و البته امیدواریم برخی از اینها در فصل بهار و برخی در فصل تابستان به دست ما برسد. در عین حال واکسن خارجی تا وقتی واکسن داخلی برسد یک ضرورت است.
توصیه رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس به مردم درباره بازار بورس
دومین خبر پرمخاطب توصیه رییس کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی به مردم درباره بازار بورس بود.
محمدرضا پورابراهیمی با بیان اینکه نگاه مردم به بورس بلند مدت باشد، گفت: مردم آرامش خود را حفظ کنند، ، وضعیت بازار سرمایه علیرغم تمامی اشکالاتی که در طول ایام اخیر از جمله عدم مدیریت صحیح، باز هم قابل بازگشت است. شرایط بازار سرمایه در بلندمدت به نفع کشور و مردم خواهد بود.
خبرهای دیگر در این زمینه را در لینک های زیر دنبال کنید.
اختلاف بین وزارتخانه ها وضعیت بازار سرمایه را به آشوب کشاند
با تشکیل یک کارگروه متخصص باید جلوی بحران بازار سرمایه گرفته شود
باید دخالت دولت در بورس به حداقل برسد
دولت نسبت به بورس حساسیت لازم را به خرج دهد
***
واکنش رحیمی جهانآبادی به تجمع عدهای مقابل مجلس با درخواست خارج شدن از سازمان بهداشت جهانی
واکنش یک نماینده مجلس به درخواست ها برای خارج شدن از سازمان بهداشت جهانی هم از اخبار مورد توجه مخاطبان بود.
جلیل رحیمی جهان آبادی، عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی در مطلبی در صفحه توییتر خود با انتشار تصاویری از تجمع عده ای مقابل مجلس در همین ارتباط، نوشت: رهبری فقط ورود واکسن از دوکشور را منع کردند اما نگفتند از سازمان بهداشت جهانی خارج شویم و کلا واکسن وارد نکنیم و از کواکس هم خرید نکنیم.
انتظارات ایران از دولت بایدن از نگاه ۴۳ معاون و سفیر پیشین وزارت خارجه
۴۳ تن از معاونان و سفرای پیشین وزارت امور خارجه کشورمان با امضای بیانیهای، انتظارات ایران از دولت جدید آمریکا را به ویژه در زمینه تحریم ها و توافق هسته ای شرح دادند.
این خبر هم از پربازدیدها بود.
ارتباط اروپا و آمریکا در دوره بایدن؛ فرصت و چالشی برای ایران
نوذر شفیعی، کارشناس مسائل بین الملل هم با اشاره به برنامه های بایدن نسبت به اروپا و همچنین ایران گفت: ایران باید از فرصت ها و چالش های به وجود آمده با در نظر داشتن منافع خود حرکت کرده و استفاده کند.
دیگر اخبار مرتبط را در لینک های زیر بخوانید.
رایزنی مشاور امنیت ملی بایدن با تروئیکای اروپایی درباره ایران
دستور بایدن برای بررسی اثر تحریمها بر مبارزه جهانی با کرونا
آخرین تحریم دولت ترامپ سنگ اندازی در مسیر رییس جمهور بعدی آمریکا است
***
هیچ علاقهای برای تماس مستقیم با آمریکا نداریم/ برجام قالب صحیحی برای انجام گفتوگو است
خبر بعدی، گفت و گوی معاون وزیر امور خارجه کشورمان با روزنامه ایتالیایی لارپوبلیکا درباره برجام و موضوع مذاکره با آمریکا بود.
سید عباس عراقچی در پاسخ به این سوال که آیا تماس های محرمانه ای با دولت جدید آمریکا داشته اید؟، گفت: خیر. هیچ تماسی نداشته ایم و هیچ قصدی هم برای آن نداریم. طبیعتا منتظریم که کاملأ در پست های خود قرار بگیرند و متعاقبأ دست به کار بشوند. فعلا هیچ علاقه ای به هیچ تماس مستقیم نداریم و فکر می کنیم که برجام قالب صحیحی است و گفتوگوها باید در قالب آن انجام شود.
دستمان برای گفتوگو با تهران دراز است/ آماده مشارکت در مذاکرات هستهای ایران هستیم
ادعای اخیر وزیر خارجه سعودی درباره گفت و گو با تهران هم از دیگر اخبار پربازدید بود.
به گزارش ایسنا، فیصل بن فرحان گفت که کشورش با تمام دولت های آمریکا همکاری می کند و روابط بسیار خوبی با دولت جدید این کشور هم خواهد داشت. اگر از ما خواسته شود در پرونده هستهای ایران مشارکت خواهیم کرد.
وی در ادامه مدعی شد: دست ریاض برای گفتوگو همواره دراز است اما ایرانی ها به حرف های خود پایبند نیستند بنابراین ما باید نشانه های واقعی در تغییر رفتارهای آن ها در منطقه و بحث حمایت از تروریست ها مشاهده کنیم.
به دنبال راندن سیاسیون از کرسیهای مدیریت شهری هستیم
تحلیل رییس فراکسیون مدیریت شهری مجلس درباره طرح اصلاح قانون انتخابات شوراها هم پرمخاطب بود.
محسن پیرهادی عامل عمده مسائل شهری را کمرنگ شدن نقش مردم در امور و مدیریت شهری دانست و گفت که مجلس در اصلاح قانون انتخابات شوراها راندن سیاسیون از کرسیهای مدیریت شهری و روی آوردن به سمت متخصصان شهری را در دستور کار دارد.
تهمت نزنید؛ مجلس نه قیمت ارز تعیین کرده، نه سقف برای فروش نفت
رئیس مجلس شورای اسلامی با انتقاد از لایحه بودجه ۱۴۰۰، گفت: مجلس نرخ ارز و سقف فروش نفت را تعیین نمیکند بلکه میخواهد مانع از تصمیمگیریهای تورمزای دولت شود.
به گزارش ایسنا، محمدباقر قالیباف با حضور در مراسم تقدیر از پژوهشگران برتر مرکز پژوهش های مجلس ضمن تبریک ولادت باسعادت دخت نبی اکرم صدیقه کبری و آغاز دهه فجر و ولادت باسعادت حضرت امام خمینی (ره)، گفت: از اینکه امروز توفیق پیدا کرده ام تا در جمع شما باشم بسیار خوشحالم، چندماهی است که تلاش دارم چنین فرصتی ایجاد شود تا در خدمت شما باشم چرا که اعتقاد قلبی بنده این است که مرکز پژوهش ها اهمیت زیادی برای کشور و تحول در کشور دارد.
کفه مخالفت با FATF در مجمع تشخیص مصلحت سنگینتر است
توضیحات مرتضی نبوی درخصوصآخرین وضعیت بررسی لوایح FATF در مجمع تشخیص مصلحت نظام هم از پربازدید های بامداد امروز بود.
این عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام با اشاره به اینکه در دوره قبلی در این زمینه تعادلی میان استدلالهای اعضای مجمع و پاسخهای دولت برقرار نبود، گفت: یعنی کفه به این سمت بود که ضرر پیوستن به FATF بیشتر از نپیوستن به آن است و هنوز هم سنگینی کفه در مجمع تغییری نکرده است. در واقع سوال اعضای مجمع این است که از پارسال تا الان چه اتفاق جدیدی افتاده است و آیا دولت می تواند بگوید اگر این لوایح تصویب شود، وضعیت معیشت مردم بهتر می شود؟ دولتیها می گویند تا تحریم ها باشد، شرایط تغییر نمی کند. به هر حال بنای نظام این است که به معاهدات بین المللی بپیوندد و جایی که لازم باشد، حق تحفظ را داشته باشیم، ولی شرایط فعلا در مجمع نسبت به گذشته تغییری نکرده است.
انتهای پیام
نظرات