بهروز اکرمی هفتم بهمن ماه در پنجمین جلسه ستاد ساماندهی امور جوانان استان مرکزی اظهار کرد: در این استان در اغلب کارگروه ها بویژه ستاد ساماندهی جوانان مقرر بود که چند تن از جوانان به نمایندگی از قشر جوان یا تشکل های جوانان شرکت داشته باشند و امروز دستورالعمل آن ابلاغ شده است.
وی افزود: فعالیت های این جوانان مشخص است و بر دستگاه هایی که کارشان مرتبط با جوانان است نظارت می کنند، در واقع باید خواسته ها از این جوانان که مقرر است هر کدام به پنج دستگاه مراجعه کنند، کاملا تعیین شود و مدیران دستگاه اجرایی نیز کاملا در قبال اموری که توسط جوانان دنبال می شود توجیه باشند.
به گزارش ایسنا، مدیرکل ورزش و جوانان استان مرکزی نیز در این جلسه با اشاره به موضوع دستیاران جوان مدیران اظهار کرد: براساس آیین نامه تصویب شده در ستاد ملی امیدواریم بتوانیم یک دوره این آیین نامه را تا پایان سال اجرایی کرده و شاهد حضور جوانان در کنار مدیران استان باشیم.
عابد حقدادی افزود: چهار نفر از جوانان عضو سمن ها به عضویت ستاد ساماندهی جوانان در آمده اند و در تمامی شهرستان های استان نیز دو نفر از جوانان عضو سمن ها در ستادهای شهرستانی عضو شده اند.
وی هدف از اجرای این طرح را آشنایی با فرآیند عملکردی دستگاه های عضو ستاد جوانان و نظارت بر فعالیت های دستگاه ها در حوزه جوانان دانست و افزود: مسئولیت اجرای این آیین نامه بر عهده اداره کل جوانان استان است، این چهار جوان به مدت ۱۰ روز کاری در ۲۰ دستگاه اجرایی حضور دارند و گزارش های مربوطه را به ستاد ارائه می کنند، در نهایت گزارش نهایی به دفتر هماهنگی وزارت ورزش و جوانان ارسال می شود.
حقدادی اظهار کرد: مسلما با اجرای این طرح و آیین نامه و حضور و نظارت جوانان در ادارات، تحرکی را در دستگاه های استان بویژه در حوزه فرهنگی و اجتماعی شاهد خواهیم بود.
انتهای پیام
نظرات