• جمعه / ۱۰ بهمن ۱۳۹۹ / ۰۹:۱۶
  • دسته‌بندی: اصفهان
  • کد خبر: 99111006863
  • منبع : نمایندگی دانشگاه اصفهان

عضو هیأت مدیره شبکه سازمان‌های مردم نهاد میراث فرهنگی استان اصفهان:

توسعه تشکل‌های مردم نهاد، نشانه بلوغ جامعه است

توسعه تشکل‌های مردم نهاد، نشانه بلوغ  جامعه است

ایسنا/اصفهان عضو هیأت مدیره شبکه سازمان‌های مردم نهاد میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان اصفهان گفت: ایجاد و توسعه تشکل‌های مردم نهاد، نشانۀ بلوغ جامعه برای مشارکت هدفمند شهروندان در مدیریت جامعه و به عنوان اتاق فکر سازمان‌های رسمی برای تدوین راهبردهای استراتژیک مطرح است.

امیر کدخدایی نوش آبادی در گفت‌وگو با ایسنا اظهار کرد: نهادهای مردمی برای موفقیت در اجرای برنامه های خود، نیازمند افزایش توان علمی در حوزه های تخصصی، همگرایی در تعیین اهداف و هماهنگی هستند تا بتوانند وظیفه خود را به درستی انجام دهند.

وی افزود: شبکه سازی سازمان ها برای ایجاد ساز و کارهای منسجم و اقدامات همسو، ضرورتی است که نمی توان نسبت به آن بی توجه بود و ظرفیت و توان انجمن های مردم نهاد در حوزه میراث فرهنگی نیز با این رویکرد بهبود یافته و مضاعف می شود.

عضو هیأت مدیره شبکه سازمان های مردم نهاد میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان اصفهان تصریح کرد: فعال‌ترین و اثرگذارترین جریان های فکری و اجتماعی جهان نیز با ایجاد شبکه‌های کارآمد از نخبگان و فعالان فرهنگی و جذب نظر همگانی، موفق شده اند به اهداف خود برسند.

کدخدایی تأکید کرد: ایجاد ساختار و بسترهای تعامل بین تشکل‌ها، افزایش ظرفیت اثرگذاری سازمان ها، ایجاد وحدت رویه بین فعالان حوزه های تخصصی، افزایش سطح آگاهی و بینش عضوهای شبکه و ایجاد انگیزه در گروه های هدف از جمله دستاوردهای شبکه سازمان های مردم نهاد است.

عضو انجمن دوستداران آثار تاریخی و مفاخر فرهنگی نوش آباد دیگر اهداف این شبکه را چنین برشمرد: پایش فعالیت تشکل ها، ایجاد زمینه و شرایط لازم در جهت اتحاد و تعاون برای پیشبرد اهداف مشترک و شناساندن فرهنگ ها، قابلیت ها و توانمندی های هر سازمان و بهره مندی مخاطبان از موقعیت ها و امکانات اجتماعی.

اصفهان دارای ۵۰ تشکل مردم نهاد در حوزه میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری

وی افزود: استان پهناور اصفهان دارای ۵۰ تشکل مردم نهاد فعال در حوزه میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری است که ۲۳ سازمان عضو شبکه سازمان های مردم نهاد استان اصفهان هستند. امیدواریم این تعداد افزایش پیدا کند و در کنار هم گام های بزرگی برای توسعه فرهنگی جامعه برداریم.

کدخدایی تصریح کرد: بنا بر آمار موجود، در استان اصفهان ۲۲ هزار اثر با ارزش تاریخی وجود دارد که بیش از یک  هزار و ۸۵۰ اثر آن در فهرست میراث ملی ثبت شده و هفت اثر نیز در فهرست میراث جهانی قرار دارد. حفاظت از این آثار نیازمند عزم همگانی است و سازمان های مردم نهاد بخشی از این مشارکت را بر عهده دارند.

به گزارش ایسنا، اولین دوره نشست شبکه سازمان های مردم نهاد استان اصفهان روز چهارشنبه ۸ بهمن در شهرداری تیران و کرون برگزار شد و امیرکدخدایی از انجمن دوستداران آثار تاریخی و مفاخر فرهنگی نوش آباد، سمیرا سادات حسینی از انجمن اصفهان‌شناسی زنده‌رود، سید حسن فاطمی از انجمن ارگ زنده رود قورتان، محسن جمالی از انجمن دوستداران و حافظان میراث فرهنگی گلپایگان و سجاد میرزایی از انجمن دوستداران میراث فرهنگی یزدل، به عنوان هیئت رئیسه این تشکل انتخاب شدند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha