• شنبه / ۲۵ بهمن ۱۳۹۹ / ۱۷:۴۰
  • دسته‌بندی: کهگیلویه و بویراحمد
  • کد خبر: 99112518571
  • خبرنگار : 30450

معاون استاندار خبر داد

بازگشت یک واحد بزرگ صنعتی به چرخه تولید در کهگیلویه و بویراحمد

بازگشت یک واحد بزرگ صنعتی به چرخه تولید در کهگیلویه و بویراحمد

ایسنا/کهگیلویه و بویراحمد معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری کهگیلویه و بویراحمد، گفت: تاکنون بیش از ۹۲ درصد مصوبات اجرایی شده است.

"سید حشمت‌الله صمیمی‌دوست" در سی و یکمین نشست کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید با بررسی مشکلات ۱۷ طرح و واحد صنعتی، افزود: نشست‌های کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید و کارگروه اشتغال موجب شد طی چند سال اخیر نرخ بیکاری روند نزولی داشته باشد.
وی تصریح کرد: نرخ بیکاری استان در سال ۹۴، ۱۷.۷ درصد بود و رتبه اول بیکاری کشور بودیم اما با پیگیری‌ها و برگزاری مستمر نشست‌های کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید و همچنین حمایت نظام بانکی نرخ بیکاری استان در پایان سال ۹۸، به ۱۰.۸ درصد کاهش یافت.
معاون اقتصادی استانداری کهگیلویه و بویراحمد در ادامه این نشست در پاسخ به برخی انتقادها مبنی بر عدم اجرایی مصوبات ستاد تسهیل اظهار کرد: بیش از ۹۲ درصد مصوبات ستاد تسهیل و رفع موانع تولید اجرایی شده است، اینکه گفته می‌شود حرفی در ستاد زده می‌شود بعد پیگیری نمی‌شود درست نیست.
صمیمی دوست تاکید کرد: مصوبات ستاد تسهیل برای دو طرف موضوع لازم‌الاجرا است و بخش خصوصی هم ملزم به اجرای مصوبات هستند.
وی در ادامه سخنان خود از بازگشت مجتمع فولاد بویراحمد تحت عنوان بویر صنعت به چرخه تولید خبر داد و بیان کرد: بویر صنعت یکی از سه صنعت بزرگ استان است که مدت ۳ سال تعطیل شده بود اما خوشبختانه با اقدامات صورت گرفته به چرخه تولید بازگشت.
معاون اقتصادی استانداری کهگیلویه و بویراحمد در بخش دیگری از سخنان خود در خصوص دغدغه سرمایه‌گذاران واحدهای تولیدی مبنی بر شکایت از آن ها تصریح کرد: اقدامات قضایی علیه واحدها متوقف شود، ضمن اینکه تحت هر شرایطی باید واحدهای راکد، فعال و به چرخه تولید بازگردد.
به گزارش ایسنا، صمیمی دوست با یادآوری این نکته که شهرک صنعتی وظیفه حمایت از تولید را دارد، اظهار کرد: این شرکت زیرساخت‌های آب، برق، گاز و ...واحدهای مستقر در شهرک صنعتی را فراهم کند.
 گفتنی است؛ در این نشست درخواست متقاضیان تسهیلات برنامه تولید و اشتغال شامل ۵۸ میلیارد ریال تسهیلات بازسازی و نوسازی ۱۷ واحد صنفی از محل تبصره ماده ۱۸ و ۱۷۵ میلیارد ریال برای سه طرح نیمه تمام با پیشرفت فیزیکی بالای ۶۰ درصد مورد بررسی قرار گرفت.
انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha