• چهارشنبه / ۲۰ اسفند ۱۳۹۹ / ۱۱:۲۲
  • دسته‌بندی: هرمزگان
  • کد خبر: 99122015334
  • منبع : نمایندگی هرمزگان

بندرعباس در آستانه موج طوفانی کرونا/وضعیت شیوع کرونا نگران کننده است

بندرعباس در آستانه موج طوفانی کرونا/وضعیت شیوع کرونا نگران کننده است

ایسنا/هرمزگان رئیس مرکز بهداشت شهرستان بندرعباس گفت: با توجه به افزایش دو برابری موارد مثبت کرونا نسبت به هفته گذشته موج طوفانی کرونا در شهرستان بندرعباس با شیب تندی در حال وقوع است.

دکتر عبدالجبار ذاکری صبح امروز(۲۰ اسفندماه) در بررسی وضعیت رعایت دستورالعمل های بهداشتی سطح شهر بندرعباس، افزود: اگر مردم در شرایط کنونی دستورالعمل های بهداشتی را رعایت نکنند تا دو هفته آینده قطعا شاهد افزایش موارد بستری و سپس فوت ناشی از کرونا خواهیم بود.

ذاکری بیان کرد: ویروس کووید ۱۹ در شهر بندرعباس به سرعت در حال گردش و ابتلای افراد است و این در حالی است که گردش نوع جهش یافته کرونا نگرانی ما را چند برابر کرده است.

وی عنوان کرد: بدینوسیله لازم است مردم عزیز از تردد های غیر ضروری بپرهیزند، در دور همی و تجمعات به هیچ عنوان شرکت نکنند، زدن ماسک را از خانه تا خانه جدی بگیرند و کارکنان ادارات نهادها موسسات و شرکتها با حساسیت بیشتر پروتکل های بهداشتی در محل کار را رعایت کنند.

ذاکری تصریح کرد: ورزشکاران انجام تمرینات و مسابقات را به  زمان دیگری موکول کنند. همچنین شهروندان در صورت وجود کمترین علائم حتما به مراکز کووید یا کلینیک‌ها و مطب‌های پزشکان مراجعه و حتما تست کرونا بدهند و در صورت ابتلا تحت درمان قرار گیرند، همه افراد علامتدار حتما قرنطینه مناسب را رعایت کنند تا  سایر اعضای خانواده آلوده نشوند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha