• پنجشنبه / ۲۳ خرداد ۱۳۹۸ / ۱۲:۰۹
  • دسته‌بندی: گیلان
  • کد خبر: gilan-134897
  • خبرنگار : 50040

مدیرکل کتابخانه های عمومی گیلان:

کتاب بهترین ابزار برای انتقال فرهنگ ایثار و شهادت است

کتاب بهترین ابزار برای انتقال فرهنگ ایثار و شهادت است

مدیرکل کتابخانه های عمومی گیلان گفت: امروز وظیفه داریم زمینه مناسب را برای تبیین سیره و تفکر شهدا برای نسل جوان و انتقال فرهنگ ایثار و شهادت فراهم کنیم و لذا کتاب یکی از بهترین ابزارهای انتقال فرهنگ است.

به گزارش ایسنا – منطقه گیلان، پریسا کرمی در جلسه امضای تفاهم نامه همکاری نهاد کتابخانه های عمومی استان و بنیاد شهید و امور ایثارگران گیلان، فرهنگ ایثار و شهادت را عامل عزت و اقتدار کشور و نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران دانست و اظهار کرد: در دوران هشت سال دفاع مقدس ایثار و از خود گذشتگی جوانان این مرز و بوم موجب شد استقلال کشور را حفظ کنیم و حتی یک وجب از خاک کشور به دشمن واگذار نشد.

وی شهدای مدافع حرم را نشان دهنده پویایی فرهنگ ایثار و شهادت دانست و افزود: امروز وظیفه داریم زمینه مناسب را برای تبیین سیره و تفکر شهدا برای نسل جوان و انتقال فرهنگ ایثار و شهادت فراهم کنیم و لذا کتاب یکی از بهترین ابزارهای انتقال فرهنگ است.

مدیرکل کتابخانه های عمومی گیلان مخاطبان این نهاد را عامه مردم دانست و تصریح کرد: مزیت نهاد کتابخانه های عمومی نسبت به سایر ارگان ها در این است که می توانیم با کمترین هزینه بیشترین اثرگذاری را بر جامعه داشته باشیم و فرهنگ سازی و ایجاد انگیزه در مخاطب کنیم.

این مسئول فرهنگی ترویج فرهنگ کتاب و مطالعه را یک سنت حسنه دانست و خاطرنشان کرد: با توجه به رهنمودهای مقام معظم رهبری در موضوع مهم ترویج فرهنگ کتاب و کتابخوانی و به منظور بسترسازی جهت ارتقای سطح فرهنگی عموم جامعه، استفاده از ظرفیت های دستگاه های فرهنگی استان را مد نظر قرار دادیم.

وی بهره مندی از ظرفیت ها و توانمندی های مشترک در موضوع ترویج فرهنگ کتابخوانی با هدف تقویت ارزش ها و باورهای دینی و انقلابی، ترویج و تبلیغ فرهنگ معنویت و ارتقای سطح بصیرت و آگاهی افکار عمومی نسبت به مسائل فرهنگی جامعه را از جمله اهداف تفاهم نامه مذکور دانست.

کرمی خواستار برگزاری نشست های کتابخوان موضوعی ویژه دفاع مقدس و ترویج فرهنگ ایثار و شهادت توسط بنیاد شهید گیلان شد و گفت: ساماندهی و گسترش کتابخانه های عمومی مشارکتی بنیاد شهید گیلان، بهره مندی از منابع کتابخانه ای بنیاد با موضوع ایثار و شهادت در کتابخانه های عمومی و کتابخانه تخصصی ایثار و شهادت استان نیز مد نظر قرار دارد.

محمدرضا داوطلب، معاون فرهنگی بنیاد شهید و امور ایثارگران استان گیلان نیز، ترویج فرهنگ ایثار و شهادت را مهمترین رسالت بنیاد شهید دانست و تاکید کرد: ترویج فرهنگ ایثار و شهادت محقق نخواهد شد؛ مگر با ترویج فرهنگ کتاب و کتابخوانی.

وی با بیان اینکه طی سه سال اخیر 16 عنوان کتاب با موضوع شهدای دفاع مقدس، مدافع حرم و تبلیغی و ترویجی منتشر کردیم، یادآور شد: کتابخانه تخصصی ایثار و شهادت بنیاد شهید می تواند مکان خوبی برای حضور اعضای کتابخانه ها باشد، زیرا امروز کتاب های شهدا به مثابه افسانه و رمان است و لذا اثرگذاری بسیار زیادی بر مخاطبان جوان و نوجوان دارد.

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha