• سه‌شنبه / ۲۹ مرداد ۱۳۹۸ / ۱۱:۲۴
  • دسته‌بندی: کردستان
  • کد خبر: kordestan-42885

مسئولین نسبت به نقش مشارکت مردمی دیدگاه مثبت داشته باشند

مسئولین نسبت به نقش مشارکت مردمی دیدگاه مثبت داشته باشند
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری کردستان، به دیدگاه مثبت نظام و مسئولین نسبت به نقش مشارکت و همراهی مردم به عنوان اولویت اشاره کرد و گفت: مردم صاحب اصلی مملکت و انقلاب هستند و اگر مشارکت مردمی نباشد، دولت در اجرای برنامه‌های خود موفق نخواهد بود.

به گزارش گروه دریافت خبر ایسنا منطقه کردستان، ، حسین خوش اقبال در مراسم اختتامیه اولین نمایشگاه مشارکت‌های اجتماعی که در محل مجتمع فجر سنندج، برگزار شد ضمن قدردانی از زحمات سمن‌ها در هفته مشارکت‌های اجتماعی، اظهار کرد: فرهنگ مشارکت و تلاش باهم بودن برای رسیدن به توسعه، فرهنگی شایسته است که باید فراگیر شود.

وی به خدمات ارزشمندی که در حوزه اجتماعی توسط مدیرکل امور اجتماعی و فرهنگی استانداری کردستان صورت گرفته‌ اشاره کرد و افزود: از همه مدیرانی که به مشارکت و نقش مردم در پیشبرد امور اعتقاد دارند، قدردانی می‌کنم.

معاون سیاسی امنیتی و اجتماعی استاندار کردستان، با اشاره به اینکه انقلاب ما با تدبیر امام راحل و همراهی و مشارکت مردم شکل گرفت و تداوم دارد، عنوان کرد: در سایه همین مشارکت  جنگ تحمیلی و بحران های بعد از آن را با موفقیت پشت سر گذاشتیم و به واسطه مشارکت مردم  امروز با اقتدار، عزت و سربلندی در مقابل دشمنان اسلام و نظام ایستاده‌ایم.

خوش اقبال به دیدگاه مثبت نظام و مسئولین نسبت به نقش مشارکت و همراهی مردم به عنوان اولویت اشاره کرد و گفت: مردم صاحب اصلی مملکت و انقلاب هستند و اگر مشارکت مردمی نباشد، دولت در اجرای برنامه‌های خود موفق نخواهد بود.

وی با تاکید بر لزوم واگذری بخشی از امور به مردم، خاطرنشان کرد: مجموعه استانداری کردستان و معاونت سیاسی، امنیتی و اجتماعی با تمام توان در راستای توسعه مشارکت‌های مردمی در کارهایی که  مردم می‌توانند نقش آفرینی کنند، تلاش دارد  ارتباطات و تعاملات را  تقویت و بیشتر کند  تا استان را به سمت و سویی ببرند که آیندگان از عملکرد ما،  نقش‌ها و مشارکت مردمی به نیکی یاد کنند.
معاون سیاسی امنیتی و اجتماعی استاندار کردستان، بر ارزشیابی عملکرد مدیران توسط مردم تاکید کرد: عملکرد و دیدگاه ما نسبت به مردم به راحتی برای آنها  قابل سنجش است لذا باید قدرشناس نظامی باشیم که این فضا را برای مشارکت مردم  و نقش آفرینی در همه عرصه ها فراهم کرده است.
  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha