• چهارشنبه / ۱۸ تیر ۱۴۰۴ / ۱۰:۳۳
  • دسته‌بندی: کردستان
  • کد خبر: 1404041810822
  • منبع : نمایندگی کردستان

رئیس سازمان آتش‌نشانی‌ سنندج:

به فناوری ساخت، مونتاژ و تجهیز خودروهای عملیاتی آتش‌نشانی دست پیدا کرده‌ایم

به فناوری ساخت، مونتاژ و تجهیز خودروهای عملیاتی آتش‌نشانی دست پیدا کرده‌ایم

ایسنا/کردستان رئیس سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی شهرداری سنندج از ورود ۲خودروی عملیاتی جدید پس از طی کردن دوره آزمایشی و شرکت در مانورهای تعیین شده به ناوگان خودرویی این سازمان خبر داد و گفت: این دو خودرو با تکیه بر توان متخصصان درون سازمان و استاد کاران سنندجی تجهیز شده اند.

آزاد طهماسبی روز چهارشنبه ۱۸ تیر در نشست با خبرنگاران استان، از اضافه شدن دو دستگاه خودروی جدید عملیاتی به ناوگان آتش‌نشانی این شهر خبر داد و گفت: با تکیه بر توان فنی کارکنان سازمان و استادکاران بومی سنندجی، توانستیم برای نخستین‌بار، خودروهایی با استانداردهای بالا و فناوری‌های نوین را در داخل استان تجهیز و بازسازی کنیم.

وی افزود: یکی از این خودروها، شاسی آمیکو است که با بهره‌گیری از تجهیزات داخلی و دانش عملیاتی همکاران سازمان، آماده نصب سیستم پیشرفته واترمیست شد.

رئیس سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی شهرداری سنندج تصریح کرد: خوشبختانه با تلاش بی‌وقفه تیم فنی، موفق شدیم این فناوری را که تنها در اختیار چند کشور محدود قرار دارد، با هزینه‌ای به‌مراتب کمتر از نمونه‌های خارجی، روی خودرو نصب و فعال کنیم.

طهماسبی همچنین از بازسازی یک دستگاه خودروی ۱۰ تنی دیگر خبر داد و تصریح کرد: این خودرو، که مدتی از چرخه عملیاتی خارج شده بود، مجدداً با همکاری نیروهای سازمان و استادکاران سنندجی بازسازی و به ناوگان اضافه شد.

وی گفت: این خودرو برای نخستین‌بار به‌عنوان خودروی پشتیبان طراحی شده است و توانایی حمل ۹ هزار و ۲۰۰ لیتر آب و انتقال سریع آن در حدود چهار دقیقه به خودروهای عملیاتی را داراست.

رئیس سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی شهرداری با اشاره به قابلیت‌های این خودروی بازسازی‌شده گفت: این خودرو علاوه بر پشتیبانی از عملیات‌های دیگر، در مواقع اضطراری قادر است به‌طور مستقل نیز عملیات اطفاء حریق را انجام دهد.

وی اضافه کرد: عملیات بازسازی آن با استفاده از موتور پمپ پرتابل، تجهیزات موجود در انبار سازمان و خرید برخی ملزومات ضروری دیگر به انجام رسید.

رئیس سازمان آتش‌نشانی سنندج، نقطه تمایز این اقدامات را اعتماد به نیروهای بومی دانست و خاطرنشان کرد: اعتماد به توان همکاران سازمان و استادکاران سنندجی باعث شد تا بتوانیم برای اولین‌بار در داخل استان کردستان به فناوری ساخت، مونتاژ و تجهیز خودروهای عملیاتی آتش‌نشانی دست پیدا کنیم.

آزاد طهماسبی در پایان تأکید کرد: امروز با افتخار اعلام می‌کنیم که سازمان آتش‌نشانی سنندج توان تجهیز و آماده‌سازی خودروهای مشابه را دارد و در آینده‌ای نزدیک اخبار خوش بیشتری در این زمینه منتشر خواهد شد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha