• چهارشنبه / ۲۲ خرداد ۱۳۹۸ / ۱۴:۱۶
  • دسته‌بندی: آذربایجان غربی
  • کد خبر: orumiyeh-43887
  • خبرنگار : 50136

رئیس سازمان فناوری اطلاعات و ارتباطات شهرداری ارومیه:

ورود به سالن تماشای بازیهای لیگ ملتهای والیبال با بارکد کارت ملی امکانپذیر خواهد بود

 ورود به سالن تماشای بازیهای لیگ ملتهای والیبال با بارکد کارت ملی امکانپذیر خواهد بود
رئیس سازمان فناوری اطلاعات و ارتباطات شهرداری ارومیه گفت:ورود  به سالن غدیر با بارکد کارت ملی امکانپذیر خواهد بود

به گزارش ایسنا منطقه آذربایجان غربی یاسر اسدپور در جمع خبرنگاران با اشاره به برخی شایعات و همچنین کلاهبرداری های احتمالی به خاطر جعل بلیتهای مسابقات لیگ ملتهای والیبال طی روزهای 26، 25 و 24 خردادماه گفت: به اطلاع تمامی هموطنانی که نسبت به تهیه بلیت از طریق خرید اینترنتی اقدام کرده اند، می رساند که ورود به سالن تنها با در دست داشتن بلیت و کارت ملی میسر خواهد بود و در گیت ورودی شناسایی بارکد کارت ملی از سوی دستگاهها و تجهیزات نصب شده برای اجازه تماشای بازیها الزامی و اجباری است.

اسدپور یادآور شد: بدون ارائه اصل کارت ملی و متعاقب آن شناسایی فرد از طریق بارکد کارت ملی ارائه شده و همچنین ارائه بلیت مسابقات به هیچ وجه و تحت هیچ شرایطی اجازه ورود به سالن ۶۰۰۰ نفری غدیر داده نخواهد شد.

وی تأکید کرد: هواداران و طرفداران والیبال که قصد حضور در سالن برای تماشای مسابقات را دارند ضروری است تنها از طریق سایت ارائه شده و به صورت اینترنتی بلیت خود را تهیه کنند و از هرگونه خرید بلیت به غیر از این طریق خودداری کنند.
  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha