• چهارشنبه / ۲۲ خرداد ۱۳۹۸ / ۱۷:۲۰
  • دسته‌بندی: سمنان
  • کد خبر: semnan-40536

اجرای طرح بهسازی 7000متر شبکه فشار متوسط در گرمسار

اجرای طرح بهسازی 7000متر شبکه فشار متوسط در گرمسار

مدیر توزیع برق شهرستان گرمسار از اجرای طرح تعمیرات هفت هزار متر شبکه فشار متوسط از آغاز سال جاری تا زمان حاضر در این شهرستان خبر داد .

به گزارش ایسنا-منطقه سمنان،ذبیح اله احمدی با بیان این که دو هزار و ۴۹۰ متر شبکه فشار ضعیف از شروع امسال تاکنون بهینه سازی شده اظهار کرد: عمليات توسعه يک هزار و ۸۰۰ متر شبکه فشار ضعيف با بهره گيري از کابل خودنگهدار در سطح شهرستان ، از جمله فعاليت هايي است که توسط گروه هاي عملياتي اين مديريت به اجرا در آمده است .

وی به نصب ۱۲۹ دستگاه سرچراغ جدید روشنائی معابر در مدت زمان مذکور اشاره کرد و افزود:  طرح اصلاح و تعمیرات ۳۸ دستگاه پست هوائی و ۲۸ ایستگاه زمیني توزيع برق زميني در راستای استمرار خدمات دهی مشترکان ، از دیگر اقدامات صورت گرفته محسوب می شود .

مدیر توزیع برق شهرستان گرمسار یادآور شد: به منظور اجرای طرح های توسعه و بهینه سازی ذکر شده، مبلغ ۵۰۰ میليون ريال اعتبار صرف شده است.

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha