• یکشنبه / ۳۰ تیر ۱۳۹۸ / ۰۹:۵۸
  • دسته‌بندی: سمنان
  • کد خبر: semnan-40755

طی 6 سال اخیر؛

سمنان سه برابر وارداتش صادرات داشته

سمنان سه برابر وارداتش صادرات داشته

رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان سمنان گفت: از ابتدای فعالیت دولت تدبیر و امید تا کنون، بیش از 878 میلیون دلار کالا از این استان صادر شده است .

به گزارش ایسنا-منطقه سمنان،بهروز اسودی با اعلام این خبر افزود: در بخش تجارت استان سمنان و از ابتدای شهریور 92 تا کنون دو هزار و 510هزار تن کالا به ارزش بیش از 878میلیون دلار از استان صادر شده است .

وی تصریح کرد: میزان واردات کالا در استان سمنان طی این مدت 129هزار تن به ارزش 282میلیون دلار است .

رئیس سازمان صنعت ، معدن و تجارت استان سمنان خاطرنشان کرد: از شهریور 92 و از ابتدای حیات دولت تدبیر و امید تا کنون ، تعداد 33هزار و 294 فقره ثبت سفارش کالا به ارزش 128 میلیون دلار در استان انجام شده است .

اسودی با اشاره به اقدامات صورت گرفته در بخش تجارت خارجی در استان گفت: در این مدت تعداد 368 فقره کارت بازرگانی صدور و تعداد 894 فقره نیز تمدید شده است .

وی با بیان اینکه در این مدت در جهت حمایت از صنایع استان خصوصا واحدهای تولیدی صادرکننده کالا تسهیلات و تمهیدات خوبی صورت گرفته است افزود: در بخش تسهیلات رونق تولید از ابتدای شهریور 92 تا کنون تعداد 452 واحد تولیدی صنعتی به ارزش بیش از 15هزار میلیارد ریال تسهیلات رونق تولید دریافت کرده اند .

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha