• چهارشنبه / ۱ خرداد ۱۳۹۸ / ۲۳:۵۴
  • دسته‌بندی: زنجان
  • کد خبر: zanjan-92342

رئیس سازمان جهادکشاورزی استان عنوان کرد:

۹۰۰۰ تن نهاده در انتظار بخش حمل و نقل

۹۰۰۰ تن نهاده در انتظار بخش حمل و نقل


رئیس سازمان جهادکشاورزی استان زنجان گفت: ۹۰۰۰ تن نهاده به مقصد زنجان در بنادر مانده و در انتظار سیستم حمل و نقل برای انتقال است.

 

به گزارش ایسنا، منطقه زنجان، حسین جعفری شامگاه امروز در جلسه شورای گفت‌وگوی دولت و بخش خصوصی، اظهار کرد: وزارت جهادکشاورزی با قیمت خرید تضمینی گندم مخالف است اما این تصمیم‌گیری در شورای اقتصاد اتفاق می‌افتد. این قیمت کمتر از هزینه تمام شده است و بنیه کشاورزان و گندم‌کاران را تحت تاثیر قرار می‌دهد.

 

وی با اشاره به اینکه در ابتدای شهریور باید قیمت تضمینی گندم اعلام شود و کشاورز بر اساس آن اقدام به کشت کند، ابراز کرد: اما متاسفانه این کار انجام نمی‌شود. برای پرداخت به‌موقع مبلغ خرید تضمینی گندم مکاتباتی انجام شده است.

 

این مسئول با اشاره به اینکه بیمه‌کشاورزی بیمه‌ای زیان‌ده است، تصریح کرد: ۲۰ تا ۳۰ درصد غرامت از محل بیمه‌ای که کشاورزان می‌دهند، پرداخت می‌شود. در سال، ۱۱ تا ۱۴ هزار میلیارد تومان خسارت به بخش کشاورزی وارد می‌شود اما تنها ۱۰ درصد این مبلغ به صندوق بیمه اختصاصی می‌یابد.

 

رئیس سازمان جهادکشاورزی استان زنجان به مشکل حمل و نقل برای جابه‌جایی محصولات نهاده‌های کشاورزی اشاره کرد و گفت: ۹۰۰۰ تن بار به مقصد زنجان داریم که در بنادر مانده و می‌توان از ۲۳۰ دستگاه کامیون که در اختیار دستگاه‌های اجرایی است، برای انتقال آن‌ها استفاده کرد.

 

وی یادآور شد: صحبت‌هایی با مسئولان وزارت راه و شهرسازی در حوزه حمل و نقل ریلی داشتیم اما بستر حمل و نقل ریلی ضعیف است و تنها ۲۰۰ واگن وجود دارد که با آن می‌توان محصولات کشاورزی را جابه‌جا کرد که این تعداد کفاف نیاز موجود را نمی‌دهد.

 

این مسئول با اشاره به اینکه زنجان قطب تولید دام سبک است، تصریح کرد: در تحقیقات این حوزه نیز رتبه خوبی در سطح کشور داریم و آمادگی داریم که برای ایجاد دامپزشکی‌های خصوصی حمایت‌های لازم را انجام دهیم.

 

جعفری خاطرنشان کرد: استان زنجان در تولید نهال و وضعیت خوبی دارد و ما صادرکننده نهال هستیم و فقط نهال زیتون را وارد می کنیم. ۲ درصد تولید ناخالص استان از محل تولیدات کشاورزی است.

 

در ادامه این جلسه، مدیرعامل پایانه صادرات محصولات کشاورزی استان زنجان نیز تصریح کرد: بخشنامه‌هایی همچون ممنوعیت صادرات سیب‌زمینی یا سایر محصولات از وزارتخانه صادر می‌شود، در حالی که افرادی که محصولات را پیش از صدور بخشنامه‌ها خریداری کردند، متضرر می‌شوند.

 

اسماعیلیان با تاکید بر اینکه وزارتخانه باید همه تمهیدات در صدور بخشنامه را در نظر بگیرد، اظهار کرد: هر محدودیت، ممنوعیت و آزادسازی در حوزه کشاورزی باید با توجه به فصل انجام شود، نه اینکه مسئولان یک شبه برای این مسائل تصمیم بگیرند.

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha