• سه‌شنبه / ۲۹ مرداد ۱۳۹۸ / ۱۱:۴۶
  • دسته‌بندی: زنجان
  • کد خبر: zanjan-93696

دستگیری قاچاقچیان اشیای عتیقه 3000 ساله در ایجرود

دستگیری قاچاقچیان اشیای عتیقه 3000 ساله در ایجرود


فرمانده انتظامی استان زنجان، از دستگیری قاچاقچیان اشیای عتیقه 3000 ساله در شهرستان ایجرود خبر داد.

 

به گزارش ایسنا، منطقه زنجان، به نقل از پایگاه خبری پلیس، سردار رحیم جهانبخش افزود: در پی دریافت خبری مبنی بر فعالیت دو قاچاقچی حرفه‌ای اشیای عتیقه در شهرستان ایجرود، موضوع به صورت ویژه در دستور کار پلیس قرار گرفت.

 

وی افزود: ماموران با انجام اقدامات اطلاعاتی و تحقیقات پلیسی، دو قاچاقچی حرفه‌ای اشیای عتیقه را شناسایی و با هماهنگی قضایی در اقدامی غافل‌گیرانه هر دو متهم را دستگیر کردند.

 

جهانبخش تصریح کرد: ماموران در بازرسی از مخفیگاه متهمان، دو قطعه ظروف سفالی با قدمت 3000 ساله و چهار قطعه ظروف مسی عصر صفوی را کشف کردند.

 

این مقام ارشد انتظامی با بیان اینکه بنا به اعلام كارشناسان ميراث‌فرهنگی، قدمت ظروف سفالی، 3000 سال قبل از میلاد و نیز ظروف مسی مربوط به دوران صفوی است، گفت: کارشناسان همچنین ارزش اقلام مکشوفه را 30 میلیارد ریال برآورد کردند.

 

فرمانده انتظامی استان زنجان با اشاره به اينکه تمدن و هويت هر ملتی ريشه در ميراث‌فرهنگی آن دارد، خاطرنشان کرد: نيروی انتظامی قاطعانه با هرگونه قاچاق آثار باستانی مقابله و از ميراث گران‌بهای ملت ايران حفاظت و حراست می‌كند.

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha