روانشناسي
-
زندگی شاد زنان با توجه به خودارزشی
کارشناس ارشد روانشناسی گفت: خانمها خودشان انتخاب میکنند که یک روز خوب و شاد یا روز بد همراه با ناراحتی و افسردگی را آغاز کنند.
-
یک روانشناس بالینی پاسخ داد
چگونه روزهای سخت را تاب بیاوریم؟
یک روانشناس بالینی با اشاره به اینکه افراد تابآور به درستی معتقد هستند که زندگی بدون استرس و مشکل وجود ندارد، گفت: این امر باعث میشود که افراد در مواجهه با مشکلات، خود و دیگران را سرزنش نکنند و بهدنبال رفع مشکلات باشند.
-
برای مقابله با کرونا نیازمند مشارکت مردم هستیم
رئیس سازمان نظام روانشناسی و مشاوره کشور میگوید: برای مقابله با پدیده ویروس کرونا که جهان را تحت تاثیر خود قرار داده و مردم را به نوعی دچار بلاتکلیفی، فرسودگی و مشکلات شخصی و اجتماعی کرده نیازمند این هستیم که مردم در پروسه مدیریت ویروس کرونا با یکدیگر مشارکت داشته باشند.
-
یک مشاور نوجوان و خانواده:
نقص و شرم دوران کودکی عامل احساسات منفی در نوجوانی است
یک مشاور نوجوان و خانواده با تحلیل روانشناسی فیلم «در آستانه هفده سالگی» به عوامل شکلگیری طرحواره یا تلۀ هیجانی نقص و شرم در نوجوانان اشاره کرد و نداشتن حمایت از طرف خانواده در سنین حساس را عامل انزوای اجتماعی و بیگانگی در نوجوانی دانست.
-
ارائه خدمات روانشناسی به مددجویان برای مقابله با عوارض روانی کرونا
رئیس کمیته امداد امام خمینی (ره) با تاکید بر ضرورت انجام مداخلات علمی روانشناسی به مددجویان در حوادث و رویدادهای مختلف گفت: همکاری و مشارکت کمیته امداد و سازمان نظام روانشناسی در زمینه فعالیتهای مشاورهای و روانشناختی به ویژه در آسیبهای اجتماعی، به اثربخشی فعالیتهای مددکاری کمیته امداد کمک خواهد کرد.
-
بهزیستی تاییدیه پوشش خدمات روانشناسی در بیمه تکمیلی را گرفت
پوشش خدمات روانشناسی وارد بسته بیمه تکمیلی می شود
مدیرکل مشاوره و امور روانشناختی سازمان بهزیستی کشور بستههای خدماتی پیش، حین و بعد از ازدواج این سازمان را تشریح کرد و گفت: سازمان بهزیستی تاییدیه پوشش خدمات روانشناسی در بیمه تکمیلی را از شورای عالی سلامت دریافت کرده است.
-
چگونه ذهنآگاهانه زندگی کنیم؟
عضو هیأت علمی گروه روانشناسی دانشگاه فردوسی با اشاره به اینکه مولانا بزرگترین و تاثیرگذارترین فرد در حوزه ذهنآگاهی است، گفت: ذهن آگاهی یکی از برنامههای هر فصل سازمانها و سیستمهایی است که کارمندانشان کارهای اساسی انجام میدهند.
-
رئیس کمیته امداد امام خمینی(ره) خبر داد
برنامهریزی کمیته امداد برای اشتغال ۲۰۰ هزار نفر در سال ۹۹
رئیس کمیته امداد امام خمینی(ره) با اشاره به اقدامات این نهاد برای اشتغالزایی گفت: سال ۹۸ این کمیته توانست حدود ۱۷۵ هزار و ۹۰۰ شغل ایجاد کرده و امسال تصمیم داریم برای حدود ۲۰۰ هزار نفر شغل ایجاد کنیم.
-
انتشار سومین کتاب علیرضا مخبردزفولی
«عوامل مؤثر بر خشنودی شغلی»
سومین کتاب دکتر علیرضا مخبردزفولی، پزشک، متخصص روانشناسی و نویسنده خوزستانی به نام «عوامل مؤثر بر خشنودی شغلی» در انتشارات پرکاس تهران منتشر شد.
-
خودشناسی، عامل مقاومت در برابر فشارهای اجتماعی
یک روانشناس گفت: ازجمله مزایای خودشناسی میتوان به رسیدن به شادکامی، تصمیمگیری بهتر، افزایش خودکنترلی و مقاومت در برابر فشارهای اجتماعی اشاره کرد.
-
ادای نذر براساس نیاز جامعه باشد/ ارتباط نذر سلامت با فرهنگ عاشورایی
یک روانشناس اجتماعی با اشاره به گسترش کمکهای مردمی و «نذر سلامت» همزمان با نزدیک شدن ماه محرم گفت: ادای نذر میتواند براساس نیاز جامعه باشد. امام حسین برای آزادی و انسانیت قیام کرد و گسترش کمکهای مردمی و نذر سلامت با فرهنگ عاشورایی و شهادت امام حسین (ع) و یارانش ارتباط دارد.
-
عضو هیأت علمی روانشناسی تربیتی دانشگاه فردوسی مشهد:
در بحران کرونا استرس بیشتر و مقاومت کمتر میشود
عضو هیأت علمی روانشناسی تربیتی دانشگاه فردوسی مشهد گفت: در بحران کرونا استرس بیشتر و مقاومت کمتر میشود؛ بنابراین دست اندرکاران باید از تردید و تصمیمهای متغییر اجتناب کنند و به داوطلبان اطمینان خاطر بدهند.
-
چرایی «تجملگرایی» در برگزاری «مراسم ازدواج»
یک روانشناس با بیان اینکه تجملگرایی موجب تاخیر در ازدواج جوانان و به دنبال آن افسردگی، ناامیدی، وسواس، خشم، کاهش کیفیت زندگی و... میشود، گفت: براساس پژوهشهای موجود در ایران، طلاق عاطفی به شدت رو به افزایش است و این دسته از زوجین علیرغم برگزاری مراسمهای تجملاتی، به اجبار با یگدیگر زندگی میکنند.