روانشناسي
-
زندگی شاد زنان با توجه به خودارزشی
کارشناس ارشد روانشناسی گفت: خانمها خودشان انتخاب میکنند که یک روز خوب و شاد یا روز بد همراه با ناراحتی و افسردگی را آغاز کنند.
-
یک روانشناس بالینی پاسخ داد
چگونه روزهای سخت را تاب بیاوریم؟
یک روانشناس بالینی با اشاره به اینکه افراد تابآور به درستی معتقد هستند که زندگی بدون استرس و مشکل وجود ندارد، گفت: این امر باعث میشود که افراد در مواجهه با مشکلات، خود و دیگران را سرزنش نکنند و بهدنبال رفع مشکلات باشند.
-
برای مقابله با کرونا نیازمند مشارکت مردم هستیم
رئیس سازمان نظام روانشناسی و مشاوره کشور میگوید: برای مقابله با پدیده ویروس کرونا که جهان را تحت تاثیر خود قرار داده و مردم را به نوعی دچار بلاتکلیفی، فرسودگی و مشکلات شخصی و اجتماعی کرده نیازمند این هستیم که مردم در پروسه مدیریت ویروس کرونا با یکدیگر مشارکت داشته باشند.
-
یک مشاور نوجوان و خانواده:
نقص و شرم دوران کودکی عامل احساسات منفی در نوجوانی است
یک مشاور نوجوان و خانواده با تحلیل روانشناسی فیلم «در آستانه هفده سالگی» به عوامل شکلگیری طرحواره یا تلۀ هیجانی نقص و شرم در نوجوانان اشاره کرد و نداشتن حمایت از طرف خانواده در سنین حساس را عامل انزوای اجتماعی و بیگانگی در نوجوانی دانست.
-
ارائه خدمات روانشناسی به مددجویان برای مقابله با عوارض روانی کرونا
رئیس کمیته امداد امام خمینی (ره) با تاکید بر ضرورت انجام مداخلات علمی روانشناسی به مددجویان در حوادث و رویدادهای مختلف گفت: همکاری و مشارکت کمیته امداد و سازمان نظام روانشناسی در زمینه فعالیتهای مشاورهای و روانشناختی به ویژه در آسیبهای اجتماعی، به اثربخشی فعالیتهای مددکاری کمیته امداد کمک خواهد کرد.
-
بهزیستی تاییدیه پوشش خدمات روانشناسی در بیمه تکمیلی را گرفت
پوشش خدمات روانشناسی وارد بسته بیمه تکمیلی می شود
مدیرکل مشاوره و امور روانشناختی سازمان بهزیستی کشور بستههای خدماتی پیش، حین و بعد از ازدواج این سازمان را تشریح کرد و گفت: سازمان بهزیستی تاییدیه پوشش خدمات روانشناسی در بیمه تکمیلی را از شورای عالی سلامت دریافت کرده است.
-
چگونه ذهنآگاهانه زندگی کنیم؟
عضو هیأت علمی گروه روانشناسی دانشگاه فردوسی با اشاره به اینکه مولانا بزرگترین و تاثیرگذارترین فرد در حوزه ذهنآگاهی است، گفت: ذهن آگاهی یکی از برنامههای هر فصل سازمانها و سیستمهایی است که کارمندانشان کارهای اساسی انجام میدهند.
-
رئیس کمیته امداد امام خمینی(ره) خبر داد
برنامهریزی کمیته امداد برای اشتغال ۲۰۰ هزار نفر در سال ۹۹
رئیس کمیته امداد امام خمینی(ره) با اشاره به اقدامات این نهاد برای اشتغالزایی گفت: سال ۹۸ این کمیته توانست حدود ۱۷۵ هزار و ۹۰۰ شغل ایجاد کرده و امسال تصمیم داریم برای حدود ۲۰۰ هزار نفر شغل ایجاد کنیم.
-
انتشار سومین کتاب علیرضا مخبردزفولی
«عوامل مؤثر بر خشنودی شغلی»
سومین کتاب دکتر علیرضا مخبردزفولی، پزشک، متخصص روانشناسی و نویسنده خوزستانی به نام «عوامل مؤثر بر خشنودی شغلی» در انتشارات پرکاس تهران منتشر شد.
-
خودشناسی، عامل مقاومت در برابر فشارهای اجتماعی
یک روانشناس گفت: ازجمله مزایای خودشناسی میتوان به رسیدن به شادکامی، تصمیمگیری بهتر، افزایش خودکنترلی و مقاومت در برابر فشارهای اجتماعی اشاره کرد.
-
ادای نذر براساس نیاز جامعه باشد/ ارتباط نذر سلامت با فرهنگ عاشورایی
یک روانشناس اجتماعی با اشاره به گسترش کمکهای مردمی و «نذر سلامت» همزمان با نزدیک شدن ماه محرم گفت: ادای نذر میتواند براساس نیاز جامعه باشد. امام حسین برای آزادی و انسانیت قیام کرد و گسترش کمکهای مردمی و نذر سلامت با فرهنگ عاشورایی و شهادت امام حسین (ع) و یارانش ارتباط دارد.
-
عضو هیأت علمی روانشناسی تربیتی دانشگاه فردوسی مشهد:
در بحران کرونا استرس بیشتر و مقاومت کمتر میشود
عضو هیأت علمی روانشناسی تربیتی دانشگاه فردوسی مشهد گفت: در بحران کرونا استرس بیشتر و مقاومت کمتر میشود؛ بنابراین دست اندرکاران باید از تردید و تصمیمهای متغییر اجتناب کنند و به داوطلبان اطمینان خاطر بدهند.
-
چرایی «تجملگرایی» در برگزاری «مراسم ازدواج»
یک روانشناس با بیان اینکه تجملگرایی موجب تاخیر در ازدواج جوانان و به دنبال آن افسردگی، ناامیدی، وسواس، خشم، کاهش کیفیت زندگی و... میشود، گفت: براساس پژوهشهای موجود در ایران، طلاق عاطفی به شدت رو به افزایش است و این دسته از زوجین علیرغم برگزاری مراسمهای تجملاتی، به اجبار با یگدیگر زندگی میکنند.
-
تاثیر استرس بر وضعیت روحی کرونایی ها در دوران قرنطینه
یک روانشناس ضمن توضیحاتی درباره تاثیر استرس و اضطراب در ابتلا به بیماری کووید-۱۹ گفت: افرادی که به این ویروس مبتلا میشوند ظرفیت تحمل روانشناختی پایینی دارند و در شرایط قرنطینه آسیب شدید روحی متحمل میشوند.
-
والدین شنونده نگرانیهای فرزندان خود باشند
یک روانشناس با اشاره به اینکه لازم است والدین همیشه شنونده گلایهها، ناراحتیها، اعتراضات و نگرانیهای فرزند نوجوان خود باشند، عنوان کرد: فرزندان خود را باتوجه به علم و دانش خود محدود نکنید.
-
یک روانشناس مطرح کرد:
امنیت روانی، متضمن سلامت جامعه
یک روانشناس گفت: نبود امنیت روانی سلامت جامعه را تهدید و در عین حال با هدف قرار دادن شیرازه جامعه، نابودی و متلاشی شدن انسجام و یکپارچگی مردم را در پی خواهد داشت.
-
خودشناسی، راه رسیدن به خودباوری
یک روانشناس گفت: خودشناسی و آگاهی از خود از مهمترین قدمهای رسیدن به خودباوری است.
-
آغاز دور جدید مجمع جهانی مددکاری اجتماعی
رئیس انجمن مددکاران اجتماعی ایران از آغاز دور جدید مجمع جهانی مدکاری اجتماعی خبر داد و گفت: بحرانها و مسائل جهانی موجب شدند تا برنامه ۱۰ ساله آتی این مجمع به موضوع «همبستگی اجتماعی» اختصاص یابد.
-
فراموشی کاذب چیست؟
یک روانشناس با اشاره به اینکه استرس و افسردگی در افراد مسن کارکردهای ذهنی را پایین میآورد و در حافظه مشکل ایجاد میکند ولی به بروز آلزایمر کمک نمیکند بلکه منجر به ایجاد فراموشی و دمانس کاذب میشود را بالا ببرند.
-
چگونه با تنبلی مقابله کنیم؟
یک کارشناس ارشد مشاوره با بیان اینکه بیارزش دانستن هرکاری، یکی از نشانههای تنبلی است، گفت: ما میانگین پنج نفری هستیم که بیشترین زمان را با آنها میگذرانیم. وقتی اطرافیان ما افرادی تنبل باشند، کم کم ما هم شبیه آنها خواهیم شد.
-
تلههای ذهنت را بشناس!
«یکی از مسائلی که میتواند روی عملکرد انسانها در بزرگسالی تاثیر داشته باشد، نحوه شکلگیری افکار آنها در طول عمر است.»
-
مشاوره خانواده چیست
چه موقع به مشاوره خانواده نیاز داریم؟
برخی از مشکلات هستند که بهصورت انفرادی قابل درمان نیستند؛ زیرا آن مشکل در بافت خانواده شکل گرفته و بنابراین میتوان گفت که سایر اعضای خانواده ممکن است در شکلگیری مشکل نقش زیادی داشته باشند؛ از طرفی بعضی مشکلات بهصورت انفرادی درمان میشوند اما وقتی در کنار خانواده قرار میگیرید، به دلیل بافت مشکل ساز خانواده، قابل درمان نیست و بنابراین کل خانواده و بافت آن باید تحت درمان قرار بگیرند.
-
یک روانشناس مطرح کرد:
در کنار خانواده بودن مهمترین درخواست سالمندان
یک روانشناس گفت: بودن در کنار خانواده مهم ترین درخواست سالمندان است که آنها را از احساسهای بد دور نگه میدارد.
-
چه کسانی احساس «شرم سمی» دارند؟
یک روانشناس درباره شرم سمی میگوید: شرم سمی احساسی است که فرد از دوران کودکی آن را با خود به یدک میکشد و شخصیت او به گونهای شکل میگیرد که همیشه احساس دوست داشتنی نبودن، بیارزشی و... دارد که اغلب ریشه این احساس ناشی از ارتباط اولیه کودکان با والدینشان است.
-
ژنتیک، متهم اصلی بیماری پارانویا
یک روانشناس گفت: علاوهبر ژنتیک که متهم اصلی بیماری پارانویا به شمار میآید، مصرف داروهای حاوی آمفتامین، قرصهای روانگردان، ماری جُوانا، کوکائین و امثال اینها هم در ابتلا به این بیماری تأثیرگذار است.
-
ضرورت ارتباط و همکاری خانه و مدرسه
یک روانشناس با اشاره به ضرورت ارتباط و همکاری دو بنیاد خانه و مدرسه گفت: در صورت عدم ارتباط و هماهنگی بین این دو نهاد آموزشی و تربیتی و بدون ارتباط مداوم هیچکدام نخواهند توانست وظیفه خود را به شکلی کامل و صحیح انجام دهند.
-
قبل از طلاق ذهن کودکان را آماده کنید
یک روانشناس با اشاره به افزایش آمار طلاق در جامعه امروزی، گفت: در این میان کودکان به جهت ظرافتی که دارند بیشترین صدمه را میبینند.
-
جواب پرخاشگری نوجوانان، پرخاشگری نیست
یک روانشناس گفت: یکیاز نکات بسیار با اهمیتی که همه والدین باید در نظر داشته باشند، عدم نیاز به انجام رفتار پرخاشگرانه در جواب رفتارهای پرخاشگرانه فرزند خود است.
-
تحصیل، بهترین هدف برای فرزندان است؟
یک روانشناس گفت: تحصیل و موفقیت تحصیلی در نگاه اول زیبا و مثبت به نظر میرسد، اما توجه به این نکته که گرایش تمام کودکان و نوجوانان به تحصیل در بهترین سطح و عدم توجه به علایق کودکان، تأثیرات بسیار منفی بر سلامت روحی و جسمی فرزندان و حتی اقتصاد کشور میگذارد.
-
راههای مقابله با استرس کنکور را بشناسیم
یک روانشناس گفت: اگر داوطلبی هستید که برای آمادگی کنکور دچار استرس هستید و احساس میکنید که ممکن است استرس سر جلسه کنکور نیز به سراغتان بیاید، باید از همین الان راه های مقابله با استرس کنکور را بشناسید و برای برطرف کردن این مشکل تلاش کنید.