به گزارش ایسنا علیرضاراشکی افزود: این تسهیلات از محل بند "ز" و "ب" تبصره ۵ قانون بودجه با عاملیت بانک صنعت و معدن استان و همچنین از محل بند الف تبصره ۱۸ قانون بودجه با عاملیت صندوق کارآفرینی امید بود.
رئیس هیئت مدیره شرکت شهرک های صنعتی سیستان و بلوچستان خاطرنشان کرد: سقف تسهیلات پرداختی توسط بانک صنعت و معدن به هر واحد تولیدی در راستای تبصره مذکور ۵۰ میلیارد ریال با سود و کارمزد ۹درصد ۶۸۸ میلیارد ریال به ۲۳ واحد صنعتی بود.
مهندس راشکی تاکید کرد: بانک کارآفرینی امید نیز از محل تبصره مذکور تا سقف ۳۰۰ میلیون ریال با کارمزد ۴ درصد به ۸۲ واحد تولیدی ۲۳۰ میلیارد ریال تسهیلات به واحدهای تولیدی مستقر در شهرک ها و نواحی صنعتی سیستان و بلوچستان پرداخت کرد.
رییس هیات مدیره شرکت شهرکهای صنعتی استان گفت: لزوم توسعه اقتصادی پایدار و خدمت رسانی شایسته به مردم جنوب شرق کشورمان سبب شد تا شرکت شهرکهای صنعتی سیستان و بلوچستان فعالیت خود را با توجه به اصول آمایش سرزمین و مطالعات منطقهای، استراتژی کالبدی و توسعه صنعتی کشور آغاز کند.
وی ادامه داد: این شرکت از همان ابتدا با سرلوحه قراردادن کیفیت خدمات، به کارگیری نیروی انسانی کارآمد و بهره گیری از مشاوران متخصص، در راستای توسعه متوازن صنعتی و رسیدگی بیشتر به مناطق محروم استان به ایجاد و ساخت زیربناها با رعایت ضوابط زیست محیطی پرداخت.
وی افزود: افزون بر ۶۰ درصد صنایع مستقر در سیستان وبلوچستان و ۵۰ درصد اشتغال بخش صنعت مربوط به واحدهای صنعتی مستقر در شهرکها و نواحی صنعتی استان است.
انتهای پیام
نظرات