محمد فرهادی، امروز پنج شنبه 26 فروردین در جلسه شورای حفاظت از منابع آب ،کارگروه سازگاری با کم آبی استان اظهار کرد: تلفیق دو کارگروه نشان دهنده اشتراکات این دو حوزه است.
به گزارش ایسنا، وی به تشکیل قرارگاه آب در استان به دستور استاندار اشاره کرد و گفت: وظیفه اصلی این قرارگاه، تأمین آب شرب مردم در مناطق شهری و روستایی استان می باشد، لذا همه مدیران این حوزه باید مسائل حوزه آب را با مسئولیت ویژهای دنبال کنند.
معاون استاندار خراسان جنوبی به تغییر اقلیم در دنیا اشاره کرد و گفت: افزایش ۳.۳ درصدی دمای هوا مؤید به صدا درآمدن زنگ خطر خشکسالی در استان بوده و نشان دهنده این واقعیت است که سال سختی در انتظار ماست.
فرهادی با اشاره به راهکارهای مورد نظر در راستای مبارزه با خشکسالی اظهار کرد: استفاده بهینه از منابع موجود باید در صدر کارها قرار گیرد.
وی به لزوم برنامه ریزی جدی برای استفاده از کنتور هوشمند اشاره کرد و یادآور شد: استفاده از کنتور هوشمند باید با جدیت دنبال شود.
معاون استاندار خراسان جنوبی، یکی دیگر از راهکارهای مقابله با خشکسالی را تغییر الگوی کشت معرفی کرد و یادآور شد: با معرفی کشتهای جایگزین و با میزان مصرف آب کمتر ،کشاورزان از سود بیشتری بهره مند میشوند.
فرهادی به لزوم انجام کار فرهنگی توسط سازمان جهاد کشاورزی در این زمینه تأکید کرد و ادامه داد: لزوم فرهنگسازی برای جامعه هدف جهاد کشاورزی، بیش از پیش احساس میشود.
وی با تأکید بر بهره گیری از ظرفیت جامعه دانشگاهی در جلسات این شورا، گفت: باید بین دستگاههای اجرایی و جامعه دانشگاهی و همچنین بین صنعت و دانشگاه، پیوند برقرار شود تا تجربیات دستگاههای اجرایی و دانش دانشگاهیان در راستای ارتقاء سیستم قرار گیرد .
معاون استاندار خراسان جنوبی از لزوم استفاده از پساب در بخش صنعت گفت و اظهار کرد: ۲۲۰ لیتر آب بر ثانیه پساب از تصفیه خانه هدر میرود که باید با استانداردسازی، از آن در صنعت و کشت برخی محصولات خاص کشاورزی استفاده کرد.
انتهای پیام
نظرات