به گزارش باشگاه دانشجویان ایسنا، امیر حجتی درباره سابقه و اهداف لیگ نوآوری بیان کرد: لیگ نوآوری از سه سال گذشته در طرحی مشترک از سوی انجمنهای علمی دانشجویی دانشگاه فردوسی مشهد و معاونت پژوهش و فناوری، فعالیت خود را آغاز کرده است. ایجاد بستری برای فعالسازی استعدادها و توانمندیهای دانشجویان در حوزههای مختلف و آموزش و هدایت دانشجویان به سمت مسیر کارآفرینی، از جمله اهداف اولیه این لیگ هستند. در دو دوره نخست، این لیگ به صورت درون دانشگاهی برگزار میشده است. امسال این لیگ به صورت ملی برگزار میشود و تمامی گروههای سنی از جمله دانشآموزان، دانشجویان و دانشجویان فارغ التحصیل میتوانند شرکت کنند.
دبیر انجمنهای علمی دانشجویی دانشگاه فردوسی مشهد درباره نحوه اجرای این لیگ تصریح کرد: جلب مشارکت شتابدهندهها به عنوان اعضای فعالی که در زیستبوم نوآوری امسال در حال مشارکت هستند، فعالیتی است که در لیگ نوآوری امسال انجام خواهد شد. در این دوره پس از داوری و غربالگری اولیه، تیمهایی که از حداقلهای لازم برخوردار باشند، وارد دوره پیش شتابدهی میشوند و در این مرحله، پیش شتابدهی تیمها به صورت اصولی انجام میگیرد که در نهایت پس از این دوره، تیمها باید ارائه نهایی داشته باشند. در این ارائه، داوری نهایی صورت خواهد گرفت. به چهار تیم برتر از طرف دانشگاه فردوسی مشهد، اعتباری به ارزش سی میلیون تومان تعلق میگیرد. همچنین هر یک از شتابدهندههای همکار در طرح نیز حمایتی معادل سی تا پنجاه میلیون تومان از تیمهای برتر در حوزه فعالیت خود خواهند داشت.
وی افزود: مهمترین مزیت شرکت در لیگ نوآوری این است که افراد میتوانند آموزشهای لازم را در حوزه کارآفرینی، مهارتافزایی و تیمسازی فراگیرند. همچنین آموزشهایی هم در مرحله پیش شتابدهی به تیمها داده میشود. امکانات آزمایشگاهی و کارگاهی نیز در صورت امکان در اختیار تیمهای برگزیده دانشگاهی قرار خواهد گرفت.
حجتی درباره اهمیت سومین دوره لیگ نوآوری گفت: لیگ نوآوری یک اتفاق بسیار مهم در سطح دانشگاه فردوسی مشهد بوده که نشاندهنده نگاه ویژه مدیران و مسئولان ویژه دانشگاهی به حوزه نوآوری و کارآفرینی است. هر ساله تعداد مخاطبان شرکت کننده در آن رو به افزایش است و ما امیدواریم که بتوانیم این فعالیتها را گسترش داده و اتفاقات مثبت بیشتری برای دانشجویان رقم بخورد.
وی در پایان با بیان اینکه هر ساله دانشجویان زیادی به دانشگاه وارد و در نهایت فارغالتحصیل میشوند، گفت: ما باید ظرفیتی را ایجاد کنیم که دانشجویان بتوانند از آنچه آموختهاند، استفاده کنند تا بدین گونه قابلیت تاثیرگذاری در اجتماع را داشته باشند. دانشجویان تکبعدی، قابلیت ایجاد اشتغال و کارایی کافی را در جامعه ندارند. باید مهارتهایی به آنان آموخته شود که بتوانند از این مهارتها در قالب ارتباط، کارتیمی و مهارتافزایی با دیگران استفاده کنند.
انتهای پیام
نظرات