• سه‌شنبه / ۴ خرداد ۱۴۰۰ / ۱۲:۵۸
  • دسته‌بندی: توپ و تور
  • کد خبر: 1400030403110
  • خبرنگار : 71638

لیگ ملت های والیبال

مرتضی شریفی مشکوک به کرونا/ تست کرونای بقیه اعضای تیم ملی والیبال منفی شد

 مرتضی شریفی مشکوک به کرونا/ تست کرونای بقیه اعضای تیم ملی والیبال منفی شد

نتیجه تست کرونای تمام اعضای تیم ایران در ریمینی منفی شده است اما با توجه به اینکه نتیجه آزمایش مرتضی شریفی منفی ولی مشکوک به کرونا بوده، از این بازیکن دوباره تست گرفته شد.

به گزارش ایسنا، لیگ ملت‌های ۲۰۲۱ در حالی در شهر ریمینی ایتالیا برگزار خواهد شد که این رقابت‌ها در سال ۲۰۲۰ به دلیل شیوع کرونا لغو شده بود. قرار است مرحله مقدماتی لیگ ملت‌ها در گروه مردان از هفتم خرداد آغاز شود و تا دوم تیر به مدت ۲۷ روز ادامه داشته باشد.

امیر خوش‌خبر سرپرست تیم ملی والیبال ایران درباره آخرین وضعیت تیم ملی والیبال ایران گفت: نتیجه تست کرونای تمام اعضای تیم ایران در ریمینی منفی شده است اما با توجه به اینکه نتیجه آزمایش مرتضی شریفی منفی ولی مشکوک به کرونا بوده، از این بازیکن دوباره تست گرفته شد.

کمیته برگزاری لیگ ملت‌ها در متمم برنامه امروز تیم ایران عکاسی اختصاصی از اعضای تیم ملی را لحاظ کرده که پیش از تمرین عصر امروز در آتلیه اختصاصی مسابقات انجام خواهد شد.

به گزارش ایسنا، کاروان ۲۵ نفره تیم ملی والیبال مردان ایران ساعت ۲۳.۳۰ دوشنبه به هتل محل اقامت خود در شهر ریمینی (محل برگزاری لیگ ملت‌ها) رسید. 

در برنامه‌ اختصاصی روز اول (سه‌شنبه) که از سوی کمیته برگزاری به سرپرست تیم ملی تحویل داده شده، دقایقی پیاده‌روی انحصاری در ساحل امن ریمینی برای تیم ایران در نظر گرفته شده است.

بر اساس این برنامه تیم ایران از ساعت ۱۸.۳۰ (به وقت محلی) به مدت سه ساعت نخستین تمرین خود را انجام خواهد داد.

انتهای پیام 

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha