• سه‌شنبه / ۴ خرداد ۱۴۰۰ / ۱۶:۰۲
  • دسته‌بندی: سایر ورزش‌ها
  • کد خبر: 1400030403355
  • منبع : وزارت ورزش و جوانان

مجمع عمومی سالیانه فدراسیون انجمن‌های ورزشی؛

علی‌نژاد: سپک‌تاکرا می‌تواند جزو اهداف ما برای بازی‌های آسیایی ۲۰۲۲ باشد

علی‌نژاد: سپک‌تاکرا می‌تواند جزو اهداف ما برای بازی‌های آسیایی ۲۰۲۲ باشد

معاون توسعه ورزش قهرمانی و حرفه‌ای گفت: در چند رشته زیرمجموعه این فدراسیون از جمله سپک‌تاکرا رشد قابل توجهی داشته‌ایم هرچند که این رشته‌ها نیازمند سرمایه‌گزاری بیشتر هستند تا زمینه‌ساز اتفاقات خوب و مدال‌آوری شود.

به گزارش ایسنا، مهدی علی‌نژاد معاون توسعه ورزش قهرمانی و حرفه‌ای در مجمع سالیانه فدراسیون انجمن‌های ورزشی با مطلوب ارزیابی کردن گزارش حسابرسی این فدراسیون اظهار کرد: ارائه این گزارش نشان از انضباط مالی در این فدراسیون می‌دهد ولی بازهم نیازمند برنامه‌ریزی بهتر هستیم که همه انجمن‌های این فدراسیون بتوانند به موفقیت برسند و در چند رشته که رشد قابل توجهی داشته‌ایم بتوانیم در قاره آسیا مدال‌آوری کنیم.

وی افزود: فدراسیون انجمن‌های ورزشی محلی است برای رشد و ارتقای رشته‌هایی که هنور نمی‌توانند به عنوان یک فدراسیون استقلال داشته باشند. باید به این رشته‌ها کمک کرد که بتوانند این استقلال را پیدا کنند. چند انجمن زیرمجموعه این فدراسیون هستند که توسط کمیته ملی المپیک به رسمیت شناخته شده‌اند و در این مدت نشان داند که می‌توان روی مدال آوری این رشته‌ها حساب باز کرد.

معاون توسعه ورزش قهرمانی و حرفه‌ای خاطرنشان کرد: اساسا فدراسیون‌هایی که مثل فدراسیون انجمن‌های ورزشی تک رشته‌ای نیستند اداره کردن آنها سخت است و آقای علیپور در این سال‌ها به خوبی توانسته این فدراسیون را هدایت کند.

وی گفت: در چند رشته زیرمجموعه این فدراسیون از جمله سپک‌تاکرا رشد قابل توجهی داشته‌ایم هرچند که این رشته‌ها نیازمند سرمایه‌گزاری بیشتر هستند تا زمینه‌ساز اتفاقات خوب و مدال‌آوری شود. سپک‌تاکرا می‌تواند جزو اهداف ما برای بازی‌های آسیایی ۲۰۲۲ باشد.

 علی‌نژاد در پایان تصریح کرد: وزارت ورزش و جوانان همچون گذشته از این فدراسیون حمایت خواهد کرد چون فدراسیون انجمن‌های ورزشی به عنوان بازوی توانمند وزارت ورزش و جوانان است.

اننهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha