به گزارش ایسنا، ابوالفضل حسنزاده محمدی، رئیس کمیته انضباطی درباره رای دیدار پیکان و سایپا اظهار کرد: باشگاه پیکان که رای علیهش بوده بیانیهای داد که باید سرلوحه تمام باشگاهها قرار بگیرد ولی باشگاه نساجی که مشخص نیست کجای قضیه است ادعا میکند که رای با لابی داده شده است. آنها باید به کمیته اخلاق پاسخ دهند. این حرف یعنی چه؟ مدیرعامل نساجی عنوان کرده که رای صادره، کپی از لایحه دفاعی سایپا بوده، مگر او پرونده را خوانده است؟ اگر باشگاه پیکان اعتراض دارد میتواند به CAS شکایت کند.
او افزود: من به صورت کلی توضیح میدهم. شکایت باشگاهها برای بازیکن غیرمجاز باید حداکثر ۲۴ ساعت بعد از بازی باشد. همچنین باشگاه ذینفع باید این کار را بکند و در آخر حتما باید هزینه دادرسی داده شود. در پرونده شکایت استقلال از پیکان برای انجام پنج تعویض در چهار نوبت به دلیل این که باشگاه استقلال هزینه دادرسی را پرداخت نکرد، پرونده مختومه شد. ضمن این که ماهیت پروندهها با هم تفاوت داشته است.
رئیس کمیته انضباطی بیان کرد: در ماده ۲۲ آیین مقررات فیفا و آییننامه خودمان شرطی بابت اثرگذاری بازیکن نداریم. من فکر میکنم آقای سیفاللهپور در مورد به هم نخوردن یکپارچگی مسابقات به بند ۳ اشاره داشته که مربوط به تیمهای ملی است نه مسابقات داخلی یک کشور. (البته حسنزاده محمدی به متن فارسی این بند اشاره کرد اما در متن انگلیسی این بند علاوهبر تیمهای ملی به باشگاهها هم اشاره شده است.) البته ما براساس بند یک این ماده قانونی رای را صادر کردهایم. در رایی که صادر کردیم، رای به صورت اقلیت و اکثریت داده شده به این معنا که اکثریت اعضای کمیته انضباطی نظر به ۳ بر صفر شدن بازی داشتند. از نظر مقررات هیچ فرقی نمیکرد که بازیکن غیرمجاز دقیقه ۲۰ به بازی میآمد یا دقیقه ۹۷. در هر صورت سرمربی تیم تشخیص داده که حضور آن بازیکن در زمین تاثیر مثبت خواهد داشت.
حسن زاده محمدی ادامه داد: ما در رای اعلام شده به بازیکن غیرمجاز اشاره نکردهایم. همچنین هفت بازی از لیگ مانده و ما امیدواریم این رای در سرنوشت لیگ تاثیرگذار نباشد.
او در ادامه درباره جرایم مالی سنگین در آرای اعلام شده برای دیدار داربی و پرسپولیس مقابل سپاهان توضیح داد: در مقررات انضباطی برای اشخاص حقیقی حداکثر ۵۰ میلیون تومان و برای اشخاص حقوقی حداکثر ۱۰۰ میلیون تومان میتوانیم جریمه اعمال کنیم ولی در شرایطی میتوان نصف این مبالغ را اضافه کرد. ما در پروندههای داربی و پرسپولیس و سپاهان حداکثر جریمه را اعمال کردیم. باشگاه پرسپولیس سه تخلف داشته که به خاطر تعدد تخلف، حداکثر جریمه برایش اعمال شد. شاخصترین مجازاتها توبیخ کتبی، محرومیت از بازی و جریمه نقدی است. در جلسهای که ما با باشگاهها داشتیم، باشگاهها گفتند که هر بازیکنی که از بازی محروم شود، به ازای هر بازی ۱۰۰ میلیون به ضرر باشگاه میشود به همین دلیل خواهان شخصی کردن مجازاتها بودند.
رئیس کمیته انضباطی درباره دلیل رای صادر شده برای سید جلال حسینی گفت: او گفته که به کمیته انضباطی دعوت نشده است. این را بگویم که ما هیچ بازیکنی را به کمیته انضباطی دعوت نکردیم و فقط خواستیم لایحههایشان را اعلام کنند. همچنین دو مورد تخلف برای او و پورقاز توسط داور اعلام شده بود.
حسنزاده محمدی در پاسخ به این سوال که پس چرا خاطیان داربی به کمیته انضباطی دعوت شدند، بیان کرد: به این دلیل بود که مشخص شود فردی مانند فرشاد فرجی برای اولین بار در داربی حضور داشت. همچنین آقای غلامپور با آن سابقه چرا باید چنین کارهایی بکند؟ ما میخواستیم که آسیبشناسی کنیم و به همین دلیل پس از ماجرای داربی، بازیکنان را به کمیته انضباطی دعوت کردیم.
او در پایان اظهار کرد: همه بازیکنان باید سه جلسه محروم میشدند ولی ما حداقل محرومیت را برای خاطیان دربی در نظر گرفتیم. برای مثال آقای فرجی و غلامپور هرکدام باید ۶ جلسه محروم میشدند ولی ما تنها ۲ جلسه انها را محروم کردیم.
انتهای پیام
نظرات