• یکشنبه / ۱۳ تیر ۱۴۰۰ / ۱۱:۲۶
  • دسته‌بندی: آمریکا و اروپا
  • کد خبر: 1400041308907
  • خبرنگار : 71516

سازمان ملل برای پذیرش پیشنهادات درباره لیبی شرط گذاشت

سازمان ملل برای پذیرش پیشنهادات درباره لیبی شرط گذاشت

سازمان ملل اعلام کرد، درصورتی که پیشنهادات طرف‌های لیبیایی مذاکره کننده در ژنو راه را برای برگزاری انتخابات در دسامبر هموار نکند، این پیشنهادات را نمی‌پذیرد.

به گزارش ایسنا، به نقل از سایت روزنامه عربی۲۱، هیئت سازمان ملل در لیبی در بیانیه‌ای اعلام کرد: ما پیشنهاداتی را از طرف‌های مذاکره کننده لیبیایی در ژنو که مسیر را برای برگزاری انتخابات در ۲۴ دسامبر هموار نکند، قبول نمی‌کنیم. ما از این طرف‌ها می‌خواهیم به مذاکراتشان برای رسیدن به یک راهکار توافقی عملی و تقویت اتحاد ادامه بدهند بدون اینکه موضوع برگزاری انتخابات در موعد خود را دور بزنند.

در این بیانیه آمده است: اعضا با کمیته توافق‌ها باید برای ایجاد زمینه مشترکی با استناد به پیشنهاد کمیته حقوقی که چارچوب اصلی برای قانون انتخابات است، به تلاش بیشتر ادامه بدهند. قبل از جلسه عمومی مذاکره کنندگان لیبیایی در سوئیس، کمیته مشورتی در تونس از ۲۴ تا ۲۶ ژوئن نشستی را برای بررسی پیشنهادات ارائه شده از سوی تمام طرف‌ها برگزار کرد. در نشست سوئیس نیز طرف‌ها پیشنهاداتی را ارائه کردند. برخی پیشنهادات با نقشه راه هماهنگ بود و برخی همسو نبود. برخی از پیشنهادات نیز دارای پیش شرط بود.

هماهنگ کننده سازمان ملل در لیبی جمعه بعد از پایان مذاکرات ژنو اعلام کرد که طرف‌ها به توافقی برای مقدمه چینی جهت برگزاری انتخابات در ۲۴ دسامبر نرسیدند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha