• دوشنبه / ۴ مرداد ۱۴۰۰ / ۱۴:۲۹
  • دسته‌بندی: اصفهان
  • کد خبر: 1400050402489
  • منبع : نمایندگی دانشگاه اصفهان

دبیر کمیسیون هماهنگی بانک‌های استان اصفهان:

نمی‌توانیم بانک‌ها را تعطیل کنیم

  نمی‌توانیم بانک‌ها را تعطیل کنیم

ایسنا/اصفهان دبیر کمیسیون هماهنگی بانک‌های استان اصفهان گفت: در شرایط فعلی تنها راه مقابله با کرونا، رعایت پروتکل های بهداشتی است، چراکه نمی توان بانک ها را تعطیل کرد، تعطیلی بانک ها موجب خوابیدن اقتصاد و در نهایت مشکلات مالی و اجتماعی می شود.

محمد نورآزادی در گفت‌وگو با ایسنا در خصوص گلایه دانشگاه علوم پزشکی درباره اینکه یکی از بیشترین مشاغل درگیر با کرونا بانک ها هستند که در اوج قرنطینه هم باز بودند، اظهار کرد: اینکه بانک ها در موج های مختلف شیوع کرونا باز هستند، ما در استان تصمیم گیر نیستیم و ستاد ملی مقابله با کرونا تعیین می کنند که بانک ها از چه ساعت تا چه ساعتی باز هستند.

وی افزود: اگر ستاد ملی مقابله کرونا تصمیم گیری ویژه ای داشته باشد و در استان به غیر از آن عمل شود، به طور قطع ما پاسخگو هستیم، بنابراین بانک ها موظند طبق قوانین کشور باز باشند و نمی توان خلاف آن عمل کنیم.

دبیر کمیسیون هماهنگی بانک‌های استان اصفهان در خصوص رعایت نکردن پروتکل های بهداشتی مقابله با کرونا در برخی شعب بانک ها، گفت: قاعدتا احتمال دارد برخی افراد ماسک نزنند، اما بانک ها در اختیار کارمندان ماسک و مواد ضدعفونی قرار داده و بین کارمندان و مشتریان با نایلون جدا شده است تا بتوانیم پروتکل ها را رعایت کنیم.

وی افزود: همواره بازرس به شعب بانک ها مراجعه می کند و بر رعایت پروتکل های بهداشتی تاکید می شود.

نورآزادی تاکید کرد: ممکن است کارمندی پروتکل های مقابله با کرونا را رعایت نکند، اما تنها کاری که در حوزه اختیار ماست، اجرای قانون و نظارت بر آن است.

وی ادامه داد: از سوی دیگر اگر مشتری پروتکل های مقابله با کرونا را رعایت نکند و بدون ماسک وارد شعبه شود، به مدیران و کارمندان شعب تاکید کرده ایم که خدماتی به وی ارائه نشود.

دبیر کمیسیون هماهنگی بانک‌های استان اصفهان درباره اینکه در موج چهارم کرونا، اصفهان در سیاستی اقدام به تعطیلی یک روز در میان بانک ها کرد که این موجب انتقاداتی شد، اظهار کرد: متاسفانه این سیاست موجب شلوغی بیشتر بانک ها شد، اما در هر صورت بانک ها آنچه را که سیاست های کلان کشور برای مقابله با کرونا اعمال می کند را، پیاده می کنند.

وی گفت: در حال حاضر در موج پنجم کرونا پنجشنبه ها تعطیل است از سوی دیگر ساعت اداری تا ساعت یک است، اما باید توجه داشت که نمی توان در هر شرایطی بانک ها را تعطیل کنیم، چرا که اقتصاد کشور دچار آسیب می شود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha