• دوشنبه / ۲۵ مرداد ۱۴۰۰ / ۱۷:۲۶
  • دسته‌بندی: غرب آسیا و آفریقا
  • کد خبر: 1400052518219
  • خبرنگار : 71496

تلاش قطر برای خروج ایمن دیپلمات‌ها و کارمندان خارجی از افغانستان

تلاش قطر برای خروج ایمن دیپلمات‌ها و کارمندان خارجی از افغانستان

وزارت خارجه قطر تاکید کرد که تمام تلاش خود را برای تامین امنیت خروج دیپلمات‌ها و کارمندان خارجی از افغانستان انجام می‌دهد.

به گزارش ایسنا، به نقل از خبرگزاری رویترز عربی، محمد بن عبد الرحمان آل ثانی، وزیر خارجه قطر که در دستیابی به سازشی سیاسی در افغانستان نقش اصلی را ایفا می‌کند، امروز (دوشنبه) در کنفرانس مطبوعاتی در امان، پایتخت اردن اظهار کرد: قطر همراه با شرکای بین‌المللی خود و سازمان ملل تمام تلاش خود را برای تامین امنیت لازم جهت خروج دیپلمات‌ها و کارمندان خارجی از افغانستان انجام می‌دهد.

آل ثانی گفت: دوحه برای یک انتقال مسالمت‌آمیز پس از خروج نیروهای آمریکایی تلاش می‌کند.

طبق گزارش شبکه سی‌ان‌ان آمریکا، وزارت خارجه امارات پیشتر اعلام کرده بود در تلاش است دیپلمات‌های کشورهای فرانسه، انگلیس، کانادا، استرالیا، آمریکا، آلمان و مصر و نیز کارمندان اتحادیه اروپا و دفتر برنامه جهانی غذا وابسته به سازمان ملل را از طریق ابوظبی از افغانستان خارج کند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha