• یکشنبه / ۱۴ شهریور ۱۴۰۰ / ۱۳:۰۸
  • دسته‌بندی: لرستان
  • کد خبر: 1400061410186
  • خبرنگار : 50177

یک مسئول خبر داد:

تعیین حریم کیفی برخی رودخانه‌های لرستان

تعیین حریم کیفی برخی رودخانه‌های لرستان

ایسنا/لرستان مدیر دفتر محیط زیست و کیفیت منابع آب، شرکت آب منطقه‌ای لرستان از تعیین حریم کیفی برخی از رودخانه‌های استان خبر داد.

افشین زیدی‌نژاد در گفت‌وگو با ایسنا اظهار کرد: تعیین حریم کیفی منابع آب سطحی و زیرزمینی براساس دستورالعمل وزارت نیرو یکی از اولویت‌های شرکت آب منطقه‌ای لرستان است.

وی اضافه کرد: براین اساس تاکنون تعیین حریم کیفی قسمتی از رودخانه‌های لرستان نظیر خرم‌آباد، کشکان، سیمره و رودخانه‌های ازنا، بروجرد و الیگودرز، ماربره و تیره دورود انجام شده است.

مدیر دفتر محیط زیست و کیفیت منابع آب، شرکت آب منطقه‌ای لرستان بیان کرد: تعیین حریم  آن قسمت از اراضی اطراف رودخانه، مسیل، نهر طبیعی یا سنتی، مرداب و برکه‌های طبیعی است که بلافاصله پس از بستر قرار دارد  و به عنوان حق ارتفاق برای کمال انتفاع و حفاظت کمی و کیفی آنها لازم بوده و طبق مقررات توسط وزارت نیرو یا شرکت‌های آب منطقه‌ای تعیین می‌شود.

زیدی‌نژاد گفت: حریم کیفی به لحاظ جمعیت مناطق مسکونی، صنعتی و کشاورزی سنجیده می‌شود تا به واسطه آلودگی‌هایی که برای منابع آب ایجاد می‌کنند تاثیری روی کیفیت منابع آبی نداشته باشند.

وی مهمترین کار دفتر محیط زیست و کیفیت منابع آب شرکت آب منطقه‌ای لرستان را رصد و پایش کیفی منابع آب دانست و گفت: با انجام این کار استانداردهای آن به لحاظ شرب، کشاورزی و صنعت اجرا و مدیریت می‌شود.

مدیر دفتر محیط زیست و کیفیت منابع آب، شرکت آب منطقه‌ای لرستان با بیان اینکه منابع آبی که می‌خواهیم برای تامین آب شرب در نظر بگیریم چنانچه حفر شده است حفظ، حراست و صیانت از حریم کیفی (حریم به شعاع مخصوص) براساس دستورالعمل‌های وزارت نیرو تعیین می‌شود، افزود: برای جلوگیری از آلودگی آن مقدار از آب شرب، کشاورزی و صنعت میزان پساب‌ها، فاضلاب‌های تولیدی توسط مراکز جمعیتی یا صنعتی و کشاورزی مدیریت و پیگیری می‌شود که تصفیه فاضلاب انجام و پساب‌ها به تصفیه‌خانه‌ها می‌رسند.

وی خاطرنشان کرد: همچنین فاضلاب‌ها از مبدا تا مقصد رصد می‌شوند که مراحل پایش و تصفیه آن رعایت شده است یا خیر؟ همچنین با هماهنگی با سازمان صمت و محیط زیست تولید پساب و فاضلاب واحدهای صنعتی و تولیدی بررسی می‌شود که آیاد در راستای استفاده بهینه از تصفیه‌ پساب‌ها اقداماتی شده یا نشده است؟

زیدی نژاد بیان کرد: باید از نحوه پساب و فاضلاب تولیدی تا مرحله تصفیه و بازیافت بازرسی‌های مستمر توسط دستگاه‌های زیربط انجام شود.

انتهای پیام 

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha