جواد شیردل، کارگردان این مستند به ایسنا می گوید: ایدۀ شکل گیری مستند «آرزو» وقتی در ذهنم شکل گرفت که با دخترم صحبت می کردم و او از آرزوهایش میگفت. بعدتر، به مناسبت تولد او دنبال عروسکی میگشتم و این همزمان شد با آشنایی من با خانمی که نامش آرزو بود و از قضا، عروسک میساخت.
او ادامه میدهد: مجموع این قضایا در ذهن من طرح مستند داستانی «آرزو» را شکل داد.
شیردل خاطر نشان میکند: بخشی از قصۀ «آرزو» در یک آموزشگاه موسیقی میگذرد که در آن عروسکها جان میگیرند، تکان میخورند، تصمیم میگیرند و تصمیم این عروسکها بر روی شخصیت محوری مستند اثر میگذارد.
این فیلمنامهنویس، میافزاید: بخشی از صحنههای مستند در شهر اصفهان ضبط شده و بخش دیگری از آن نیز در یکی از کارخانجات صنعتی، چرا که شخصیت اصلی مستند، مدیر برجسته یکی از صنایع مهم کشور است.
او خبر میدهد: مراحل تدوین مستند «آرزو» توسط شیما منفرد به پایان رسیده و اکنون فیلم در مرحلۀ صدا گذاری است. آرش قاسمی صداگذاری این کار را برعهده دارد و کارنگ کرباسی نیز موسیقی آن را ساخته است.
شیردل، که قصد دارد با مستند «آرزو» در جشنواره سینما حقیقت شرکت کند، دربارۀ وضعیت فیلمسازی در اصفهان میگوید: به عقیدۀ من در اصفهان هم حمایت لازم برای فیلمسازی وجود دارد و هم توان فیلمسازی. آنچه ما در آن ضعیف هستیم، مقولۀ ایده پردازی و فیلمنامه است.
انتهای پیام
نظرات