• دوشنبه / ۲۶ مهر ۱۴۰۰ / ۱۵:۴۰
  • دسته‌بندی: ایلام
  • کد خبر: 1400072618809
  • منبع : نمایندگی ایلام

نوسنده‌ی خردسال:

صدای خودم را می‌شنوم و می‌نویسم

صدای خودم را می‌شنوم و می‌نویسم

ایسنا/ایلام نویسنده و شاعر خردسال ایلامی گفت: داستان را در ذهنم آماده می‌کنم بعد، آن را در دفترم می‌نویسم. وقتی تمام شد آن را ویرایش و تصحیح می‌کنم.

 «سایدا حاتمی» در گفت‌وگو با ایسنا، اظهار کرد: به تبعیت از پدر و مادرم که مشاهده می‌کردم شعرهایشان را ضبط و بعد مکتوب و ویرایش می‌کردند من هم شعرهای که به ذهنم می‌آمد را ضبط می‌کردم و پس از نوشتن، ویرایش می‌کنم.

وی در مورد تالیف اولین کتاب شعرش، «سیبیل بابام چه نازه!» افزود: این کتاب 12 صفحه و 9 تا شعر دارد و از موضوعاتی مانند مسواک زدن، گلدان، میوه‌ها، حیوانات تشکیل شده است.

حاتمی گفت: بیش از 300 جلد کتاب در کتابخانه‌ی شخصی سایدا دارم، اگر بدانم کسی به کتاب و کتابخوانی علاقه دارد، از او زمینه مطالعه‌اش را می‌پرسم و بعد به او کتاب هدیه یا امانت می‌دهم البته مداوم کتاب می‌خرم و به کتابخانه اضافه می‌کنم.

وی ادامه داد: در حال حاضر یک مجموعه دعای کودکانه و دو مجموعه از نقاشی‌هایم و یک داستان با نام «آن روز در خانه‌ی دادا» را در دست چاپ دارم. اما داستان کوتاه «آن روز در خانه‌ی دادا» که ماجرای کرونایی شدن یکی از عروسک‌های من است به زودی چاپ خواهد شد.

حاتمی در مورد موضوع نوشته‌ها و شعرهایش گفت: داستان را در ذهنم آماده می‌کنم بعد آن در یک دفتر می‌نویسم. وقتی تمام شد آن را ویرایش و تصحیح می‌کنم. برای نوشتن از فکر و ذهنم هم استفاده می‌کنم. از کتاب‌هایی هم که خوانده‌ام نکته‌های مهم را پیدا و استفاده می‌کنم. من خیلی کتاب می‌خوانم و موضوع شعرهایم را از داخل کتاب‌ها و یا اطرافم و محل زندگی‌ام و گاهی هم از فکر و خیال خودم استفاده می‌کنم.
وی در مورد حس خوب کتاب خواندن و اینکه کتاب چیزهای مفید، خواندنی و قشنگ در هر صفحه‌اش دارد و گنجینه لغاتم را افزایش می‌دهد، اضافه کرد: یک کتاب خوب باید زیبا، خواندنی و دارای مفهوم باشد. بتوانم با جملاتش ارتباط برقرار کنم. همچنین تصویرگری کتاب، خیلی خوب و قشنگ باشد و تعداد صفحاتش به انداره‌ی باشد که خواننده را خسته نکند.
 
سایدا علاقمندی خود را مطرح شدن به عنوان یک نویسنده‌ی معتبر پس از جراحی قلب عنوان کرد و گفت: من به نویسندگی علاقه دارم و دوست دارم کلی کتاب برای هم سن و سال‌های خودم بنویسم چون اینقدر کتاب را دوست دارم که به دوستانم توصیه می‌کنم اگر از کتاب به عنوان یک یار مهربان استفاده کنند و او را بخوانند از خواندن کتاب لذت می‌برند.

گفتنی است سایدا حاتمی در جشنواره شعر کردی منال (بخش شعرخوانی)، جشنواره (چروو) قصه‌گویی به زبان کردی‌ ایلامی و مسابقه کتابخوانی نماز مورد تقدیر قرار گرفته است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha